Cenk sonuçtan çok memnun

Cenk
24 Ekim 2024 13:21
Cenk'nin Teşekkür Mesajı
“Müşteri hizmetleri hızlıca tarafıma dönüş yaptı. Konuyu yetkili birime aktardıklarını tarafıma dönüş yapılacağı iletildi. Bugün Borusan Oto yetkili servis tarafından arandım. Sorun olan parçanın tedariğinin yapıldığı iletildi, önümüzdeki hafta için servis randevusu planlandı. Sorun yaşadığım parçanın ücretsiz olarak değiştirileceği iletildi. Tüm birimler oldukça nazik ve ilgililerdi. Borusan Oto ekibine hızlı çözüm ve ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

2017 model BMW 1.16d aracımın ön cam silecek altı ızgarasında ciddi deformasyon oluşmuştur. Fitilin tamamı sertleşmiş ve dökülmeler meydana gelmiştir. Henüz bu yaştaki Premium bir markada parça kalitesinin bu kadar alt seviyede olmaması gerekmektedir. Audi marka aracımda daha uzun süre kullanımda böyle bir sorun hiç yaşamamıştım. BMW gibi Premium markada bu sorunu yaşamış olmak gerçekten çok üzücü. Borusan Oto yetkililerinden yaşanan mağduriyetin çözülmesini önemle rica ediyorum.

24 Ekim 2024 13:39 (Şikayetten 17 dakika sonra)

04 Kasım 2024 13:48

Değerli Cenk A., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

Cenk
04 Kasım 2024 22:37

Süleyman sonuçtan çok memnun

Süleyman
02 Mart 20:54
"Borusan Oto ya ayrı Çorlu bayiine ayrı teşekkür etmek istiyorum, hem ana merkez hem de Çorlu Borusan mağduriyetimi giderme konusunda gayet istekli ve ilgililerdi sorunum bugün itibariyle çözüldü parça hiçbir ücret talep edilmeden yenisi ile değiştirildi ve ayrıca airbag kontrolleri ve direksiyon sistemide kontrol edildi benimle ilgilenen firma yetkilisi Neşe hanımada çok teşekkürler kendisi en ufak bir sorun için dahi gayet açıklayıcı ve çözüm odaklıydı."
BMW Kalitesine Yakışmayan Deformasyon: Premium Markada Beklenmedik Sorun
BMW Kalitesine Yakışmayan Deformasyon: Premium Markada Beklenmedik Sorun