Bilgehan sonuçtan hiç memnun değil

Blue Sky Organizasyon Nişan Hediyeliklerim Hatalı Ve Eksik Gönderildi, Nişanım Mahvoldu!

14 Temmuz 2024 22:44

24 hazirandaki nişanım için kolonya ve badem şekeri içerikli kesede hediyelik siparişim hatalı gönderildi. Daha öncesinde firma ile iletişime geçtim hatta Instagram sayfasında basa tutturduğu üründe ismimiz yazılı, ürünün o olduğunu söyledim kendisi de etiketin fazla olduğunu ve ekrandaki görselin yeni ürün olduğu deneme amaçlı yapıştırıp paylaştığını söyledi. Ürününüz yetişecek dediler. 24 haziranda ürün güç bela elime ulaştı. O kadar kötü paketlenmiş ki. Kolonya yerine bubble mum koyup tüpe 3 badem şekeri atıp göndermiş. 40 ürün için ücret ödedim 35 adet göndermiş onunda 18 i kırık geldi. Nişanım mahvoldu yazdım. Sayfaya bir de ağza alınmayacak hakaretler edildi. En kısa sürede kapatılmalı bu işletme gönderiye yorum da yazılmıyor bu sebeple insanları uyaramıyoruz

20 Şubat 2025 12:36

19 Temmuz 2023 21:25

Sipariş Fiyaskosu Ve Kaba Davranışlar

Kübra
22 Mart 2025 15:10

24 Nisan 2024 00:08
Hs Tasarım Organizasyon Şikayetçiyim Hakkımı Talep Ediyorum
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

By Derya Event Elime Ulaşmayan Sipariş

21 Temmuz 2025 16:55