Esra sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Güzellik Merkezi Çalışanların Üslupsuzluğu Ve Müşteriye Zorla Ürün Satmak

22 Ağustos 2023 01:08

Zonguldak blue Diamond güzellik merkezinde Üyelik alırken başlık parasından bahsedilmiyor. Sırf oradaki çalışanlar prim alacak diye veya şubeler para kazanacak diye başlık almanız gerekiyor! Denip seanslarınız başlıyor. Başlıksız gittiğinizde ortak başlık kullandırılıyordu 5 aydır. Bir anda dün Sağlık Bakanlığı izin vermiyor oldu. Sözleşmemde böyle bir şey yok yasal olarak benden ekstra ödeme talep edemeyeceklerini söyledim çalışan arkadaşlar o kadar üslupsuz ki direkt gidebilirsin dedi! Giremediğim 4 seansımın para iadesini istiyorum ya da bu zamana kadar nasıl hizmet alıyorsam öyle devam etmem gerektiğini söyledim polis çağırılıp resmen kovuldum! Müşteriye verilen hizmet ve saygı bu! Bu iş yerinden şikayetçiyim

22 Ağustos 2023 00:52

22 Ağustos 2023 18:35

Blue Diamond Güzellik Merkezi Blue Diamond Zonguldak, İşlerini Düzgün Yapmıyor Ve Sıfır Disiplin

28 Ocak 2024 13:16

20 Temmuz 2023 11:44
Eda sonuçtan hiç memnun değil

Blue Diamond Zonguldak Şubesinden Şikayetçiyim

01 Temmuz 2024 13:48