Bizdeuygun.com Sanal Mağazacılık A. Ş. Adlı Satıcıdan Şikayetçiyim.

15 Eylül 2023 19:17663

D-MARKET elektronik hizmetler ve ticaret a. Ş. Aracılığıyla Bizdeuygun.com sanal mağazacılık a. Ş. Den satın almış olduğum cosori marka sıcak hava fritözünün faturası tarafıma gelmemiştir. Faturasız satış yapılıyor. Ürün arızalandığında faturası olmadığı için garanti kapsamına alınmayacak. Satıcıya alışveriş platformu üzerinden ulaşmaya çalıştım ama geri dönen olmadı. Şikayetçiyim Bizdeuygun.com sanal mağazacılık a. Ş. Adlı satıcıdan.

18 Eylül 2023 20:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli müşterimiz faturanız dijital olarak Hepsiburada sistemine yüklenmektedir. Dilerseniz İnteraktif vergi dairenizden adıma kesilen faturalar bölümünden faturanızı görebilirsiniz.

18 Eylül 2023 20:51

Hepsiburada da faturam gözükmüyor! Yüklenmemiş!

18 Eylül 2023 21:19

İnteraktif vergi dairesinde de Hepsiburada da faturam gözükmüyor. Faturamı yüklememişsiniz! Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. İlgisizliğiniz nedeniyle ah aldınız. Hakkımı helal etmiyorum. Kul hakkı bu ise kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Kazandığınız paranın hayrını görmeyin. Faturasız satış yapıyorsunuz. İş mi bu yaptığınız?

21 Eylül 2023 21:16

Geç de olsa faturam tarafıma iletildi. Yine de alışveriş yapacağım siteleri bir daha gözden geçireceğimi söyleyebilirim.

21 Eylül 2023 21:30

Merhaba faturalar artık dijital ortamda gönderilmektedir kağıt olarak fatura gönderimi yapmıyoruz. Ayrıca faturanız sisteme fatura sırasına göre aktarılmaktadır

Faturasız Ürün Ve İletişimsizlik Sorunu

Teknosa'dan internet aracılığıyla aldığım, satıcısı 'Gelecek Bizde' olan ürünün faturasına ulaşamadığım için, satıcıya a...

1 Destek

Faturasız Ürün Ve Ulaşılmaz Müşteri Hizmetleri: Hayal Kırıklığı Yaratan Alışveriş Deneyimi

3 Mart 2025 13:36476

"Teşekkür ederim"

Gaming Gen TR Fatura Çıkmazı - Asla Alışveriş Yapmayı Önermiyorum

31 Ağustos 2024 00:238.015

19 Ağustosta bir sıvı soğutucu sipariş verdim, şirkete fatura etmiştim fakat şahısa fatura edilmesi için telefonla aradı...

1 Destek