Ferm sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Bittroy Güvenilir Mi?

21 Ağustos 2023 13:55

Bit-troy.com internet sitesinden arayıp yatırımlarınızı uzman ekibimizle değerlendirmek ister misiniz dediler. Firmaya güvenmediğim için önce çok düşük bir meblağ ile başladım. 100 dolar yatırdım. İlk 1-2 gün danışmanların verdiği işlemler günlük 5-10 dolar kazandırıyordu. 3 günde %70 kar etmiştim. Sonra 1 ters işlem verdiler. Free margın eksiye düştü. Mevcut pozisyonları zararla kapatmayın 100 dolar daha yatırın maliyet düşürelim dediler. Maliyet düşürdük. Yine kazanç durumuna geçtik. 1 2 gün yine kar ettik sonra yine aynı senaryo Free margın eksiye düştü. Bu sefer 200 dolar yatırın dediler. Yine aynı senaryo 1-2 gün kar etti. Sonra yine eksiye düştü. Yine para yatırın dediler. Bu sefer onları dinlemedim pozisyonları zararla kapattım. Sonrasında yine aradılar, zarar sigortasından bahsettiler. Zarar ettiğiniz miktarın %80'i kadar para yatırın tüm zararlarınızı geri ödeyelim dediler. Mantıklı geldi. Kabul ettim. Bunu ödeyince bu bakiye kredide gözükecek 1 ay sonra hesap bakiyenize geçecek dediler. Toplam bakiyem 750 dolar civarıydı. İlk gün verdikleri işlemde 70 dolar kazandım. Sonrasında verdikleri işlemden 460 dolar zarar ettim. Bakiyemde 40 dolar ve 300 dolar kredi kaldı. 1 ay bekledim kredi bakiyeme geçsin de çekeyim diye. 1 ay sonunda geçmedi. Aradım sordum. 1 ay boyunca her gün düzenli işlem yapmalısınız ki kredideki bakiye hesaba geçsin. 1 ay her gün işlem yapsam kesin o para da gidecek.Yazıklar olsun dedim kalan 40 dolarımı alayım dedim onu bile alamıyorum. Kısacası 15.000 TL aldı benden.Her yerde de paylaşacağım.

26 Eylül 2023 16:48

Bit-troy.com sitesine bir çok kez para yatırdım. Para yatırırken anında hesaba geçiyor ama para çekmeye geldiğinizde işler değişiyor. İşlem şartı koyarak kalan paranızı kaybetmenizi istiyorlar. Kabul etmedim. Bu nedenle paramı alamadım. Bu siteye üye olmak isteyenlere fikir olması açısından bu şikayeti yazıyorum.

19 Eylül 2023 09:57

İlk başlarda biraz para kazandırıp sonra kaybettirerek zararınızı çıkarmanız için sürekli para yatırmanızı istiyorlar. İşlerinde gerçekten çok uzman kişiler. Size ne zaman kazandıracaklarını ve ne zaman ne kadar kaybettireceklerini çok iyi biliyorlar. Hiç kaybetmeseniz bile (böyle bir şey mümkün değil ama hadi oldu diyelim) yatırdığınız parayı çekmeniz mümkün olmuyor. Para çekmek için saçma sapan şartları var. Bir hata yaparak bu siteye 15.000 TL para kaptırdım. Hesabımda kalan parayı almak için firma ile iletişime geçtim ama yine parayı alamadım. Parayı geri almaktan vazgeçtim.

profile profile profile
Ferm
Ferm
29 Kasım 2023 12:20

40 dolar bakiye ve 300 dolar kredi ile bakiyemi 2500 dolar yaptım. Bir sabah kalktım bakiye -300 dolar. Yaptığım işlemler stop olmuş. Başka sitelerden baktım öyle bir hareket yoktu.

Şikayeti Çözüldü

Çözümlenmedi değil mi

Şikayeti Çözüldü

Kesinlikle aynı şeyler oluyor

Muazzez
Muazzez

Çözüldü diye mesaj geldi. Nesi çözülmüş anlamadım

Abdil sonuçtan hiç memnun değil

Abdil
01 Şubat 2024 01:25
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Abdullah
13 Ekim 2023 18:05
Nihat sonuçtan hiç memnun değil

Nihat
04 Şubat 2024 23:47