İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Bitlo Kripto Para Hesabım Bloke Edildi

Bitlo Kripto Para Hesabım Bloke Edildi
İsmail
23 Eylül 2024 06:55

Bitlo kripto para borsası - kampanyadan yararlanmak için siteye kayıt oldum ve 3-4 gün boyunca ticaret yaptım. %10'luk bir kâr elde ettim ve bu sabah kripto parayı satmak için borsaya girdiğimde hesabımın market işlemleri özel olarak durdurulmuştur denilen bir yazı ile karşılaştım. Canlı destek ile iletişime geçtiğim vakit (Sayın B***, kontrollerimi sağladığımda hesabınızın şirketimizin risk kriterleri doğrultusunda kapatıldığını görüntülemekteyim.) denildi ve nedeni anlamadım dediğimde ise (Farklı bir bilgi iletememekteyim Sayın B*** hesabınız ilettiğim neden doğrultusunda kapatılmıştır.
Yardımcı olabileceğim farklı bir konu var mı? ) denildi. Bu ne biçim bir iş anlayışıdır, böyle işgüzarlık olmaz. Hem satışlarımın neden engellendiğini hem de bir özür bekliyorum. Sizinle asla iş yapılmaz böyle bir olaydan sonra.

23 Eylül 2024 07:12 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetinize neden olan konu hakkında destek temsilcimiz en kısa sürede sizi bilgilendirecektir. Bitlo'yu tercih ettiğiniz için teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyoruz.

İsmail
23 Eylül 2024 20:25

Bu firma ile iş yapılmaz güvensiz yardımcı olunmadı bilgilendirme yapılmadı 'Bitlo' tamamen kapatılmalı şikayet de bulunuyorum her mecradan.

24 Eylül 2024 20:19

Merhaba Berfe Bey, Şikayetinizle ilgili olarak destek temsilcimiz sizi bilgilendirmiş ve Bitlo Destek Merkezi olarak konu hakkında yapabileceğimiz bir işlem bulunmadığı tarafınıza ivedilikle aktarılmıştır. Konuyu bilgilerinize yeniden sunuyor, sağlıklı günler diliyoruz.

Enver sonucu yetersiz buldu

Bitlo Hesabım Kapatıldı Param Ve Bilgiye Ulaşamıyorum

Enver
28 Mayıs 09:35
Bitlo Hesabım Kapatıldı Param Ve Bilgiye Ulaşamıyorum
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
27 Mart 17:27
Bitlo'da İşlem Engeli Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Bitlo Hesabım Sebepsiz Kapatıldı, Param İade Edilmiyor

31 Mayıs 22:25