30 Ocak 2024 16:184.084

Instagram'da takip ettiğim "bitlisbalicom" adlı bal satış sitesi, kendileri hakkında övgü dolu paylaşımlar yapıyordu. Bu nedenle "www.bitlis-bali.com" internet sitesi üzerinden, kilosu 1000 liraya yakın olan sepet balından iki kilo sipariş verdik. Yaklaşık iki ay önce gerçekleştirdiğimiz bu siparişte, gelen ballardan birinin kutusu gayet iyiydi; fakat diğer kutu böceklenmiş ve kurtlanmıştı. Ürünü iade etmek ya da temiz bir ürünle değiştirmek istedik; ancak yetkililer tarafından ilgi görmedik ve talebimiz reddedildi. Balın resim ve videosunu paylaşıyorum, böylece başkaları da benzer bir durumla karşılaşmasın.

4 Şubat 2024 23:18 (Şikayetten 5 gün sonra)

Öncelikle doğal Bal güvelenirmi diye bir araştırma gereği duysaydınız bizim Ballarımız %100 doğaldır mum glikoz vb. Katkı maddesi yoktur her türlü analize açıktır ama sizin gibi bilip bilmeden inceleyip öğrenmeden yazmak çok kolay ürün %100 doğaldır biz her müşterimize doğal Bal gönderim garantisi sunuyoruz buyurun hodri Meydan ürün sizde alın analize sokun bakalım %100 doğal organikmi çıkacak yoksa katkı maddelimi. Doğru bir iletişim ile bize gelen hiçbir müşterimizi bugüne kadar mağdur veya mahcup etmedik 45 yıldır bu işi yapıyoruz para için itibarımıza leke getirmeyiz. Önce araştırın kuş hakkı nedir bunu öğrenip gelin lütfen

11 Ekim 2024 14:28

Merhaba, Öncelikle Bitlis Balı olarak doğal ürünler üretip doğal ürünler göndermekteyiz. Hiçbir müşterimizi mağdur veya mahcup edecek bir ticari anlayış içerisine girmedik girmeyizde bunu bizi takip edene herkes rahatlıkla görebilir. Doğal bal saklama koşullarına binaen kurtlanabilmektedir. Bunu bilinçli her tüketici 2 dakikalık bir araştırma ile öğrenebilir burada amacımız doğru bilinen yanlışları düzeltmek aynı zamanda toplumumuzu bal konusunda bilinçlendirmektir. Tüm ürünlerimizde mevcut durumda 45 günlük bir süreçte değişim ve iade sunmaktayız. Şikayete konu olan müşterimizin bu süreyi aştığı için kabul görmemiştir. %100 Müşteri memnuniyeti ilkesi ile talebi devam ediyor ise bilgilerini göndermesi durumunda ücretsiz olarak ürün kendisine iletilecektir. Saygılarımızla Doğalı ve Doğallığı Bitlis Balı Ailesi.

Yorumlar(15)

Abdullah
Şikayeti Çözüldü
9 Nisan 17:56

Bende kampanyalı ürünlerden sipariş verdim orijinal balın ne olduğunu çok iyi bilen birisiyim şekerden bal yiyilmiyo bana verdikleri cevap her yörenin balı farklıdır bildiğin insanlara şerbet satyolar

Eki aç
3 Nisan 2025 13:54

Uzun zamandır kurtlanmış bal peteği görmemiştim. Tüccarın 6 ay sonra da olsa ücreti iade ettiği anlaşılıyor, keşke ürünü hemen geri isteyip inceleyip daha hızlı davransaydı, yine de helalleşilmiş bu da nispeten iyi.

27 Ocak 2025 15:30

Birincisi üzerinden yıllar geçsede tüketici mağdur edilmemeliydi. Bende düşünüyordum almayı vaz geçtim. Bir diğerine bal 1.000 yıllık olsa da ne bozulur ne kurtlanır. Çünkü bal yüce Allah ın bir mucizesidir nokta.

10 Temmuz 2024 17:23

Instagram da devamlı önüme çıkıyor. Takip etmeye başladım. Kampanya reklamları dönüp duruyor. Almayı Düşünüyordum, ki şikayet var com. Bir bakayım dedim. Zaten bilmediğim yerden bir şey almadan önce hep buraya bakarım. Firma resmen doğal ürün kurtlu olur der gibi malını savunuyor. Bu elma mı. Elde kalmış kurtlu bal göndermişsiniz. İade alacağınıza bir de itibardan bahsediyorsunuz. Hemen takipten çıkarıyorum.

7 Temmuz 2024 11:43

Müşteri ürünün orijinalliğinden mi bahsetmiş? Ne okuduğunuzu anlamışsınız ne de düzgün bir Türkçe ile yazmışsınız. Ben de sipariş verecektim ama kusurlu mal yollayıp iade almayanlarla işim olmaz. Durumu telafi etmek yerine alakasız cevap verip demogoji yapmışsınız.

4 Haziran 2024 22:32

Bende sipariş vermeyi düşünüyordum şikayeti görünce ve karşısındaki ilgi alaka ve cevabı görünce vazgeçtim iyi ki bakmışım buraya

24 Mayıs 2024 09:27

Neden dürüst bir şekilde açıklama yapmadınız, ürünü yenisiyle değiştirmediniz, laf kalabalığı yapıp konuyu saptırmaya çalışmışsınız. Ne olursa olsun ayıplı malı yenisiyle değiştirmeniz gerekir, bu keyfinize kalmış bir şey değil. Bende sizden ürün almayı düşünmüştüm, ama şikayet sahibine verdiğiniz bu cevaptan sonra güvenilirliğinizden şüphe duydum.

24 Mayıs 2024 09:21

Instagram'da sürekli gördüğüm Bitlis balın dan şikayet var mı diye bakmaya gelmiştim. Bu zamanda kimseye güven olmuyor artık. Balın kurtlandığını ilk defa görüyorum 😯kurtçuğun keyif yerinde.

24 Şubat 2024 22:54

Öncelikle şikayete verdiğiniz cevap şikayet ile ilgisiz... Kurtlu bal yolladılar diyor müşteriniz. Siz analiz ve kuş hakkından bahsederek cevap veriyorsunuz...! Bence direk bu konu ile alakalı cevap verin. Bizde bal kurtlanır mı bilmiş olalım.

Bitlis-bali.com Aldığım Bal Kurtlu Çıktı

8 Ocak 2024 15:578.784

"6 ay sonra param iade edildi. Bu süreçte müşteri temsilcinizin değiştiğini düşünüyorum. 6 ay öncesi ile alakası olmayan ilgi, kibarlık ve iyi niyet vardı. Aynı gün iadeyi yaptılar. Sonuç olarak helalleştik. Bu şekilde devam etmeniz ümidiyle. Hayırlı kazançlar."

Bitlis-bali.com Aldığım Bal Kurtlu Çıktı
3 Destek3 Yorum

1 Nisan 2024 14:513.773

Tulliana Bitlis balı ödüllü ve gerçek arı peteği balı diye satmış oldukları balın peteği bal bu mu çıktı ve bunu kendile...

1 Destek

Kara Kovan Balında Beklenmeyen Sorunlar

27 Aralık 2024 20:543.379

Ürün (sertifikalı kara kovan balı 1kg) bana ulaşır. Ulaşmaz kutusunu açtım ve bir kara kovan balı şekli göremedim. Çekti...

Kara Kovan Balında Beklenmeyen Sorunlar
2 Destek