Kara Kovan Balında Beklenmeyen Sorunlar

Kara Kovan Balında Beklenmeyen Sorunlar
27 Aralık 2024 20:543.379

Ürün (sertifikalı kara kovan balı 1kg) bana ulaşır. Ulaşmaz kutusunu açtım ve bir kara kovan balı şekli göremedim.
Çektiğim fotoğrafta süzme bal içinde yüzen petek parçaları görünüyor. Etrafındaki bal peteğe mi ait ondan da emin değilim.
Ayrıca çiğnerken ağızda balmumu kalıntısı kalıyor. Bu normalde kara kovan ballarında pek hissedilmez.
Bir de ürün teneke kutusu ile 1kg geliyor ve teneke kutular yaklaşık 150gr geliyor ve adet fiyatı 40-50₺ civarı. Bu teneke kutu bana 135₺'ye satılmış oldu. (1kg bal+teneke kutu 900₺)

(27.12.2024)

2 Destek

Bitlis-bali.com Aldığım Bal Kurtlu Çıktı

8 Ocak 2024 15:578.784

"6 ay sonra param iade edildi. Bu süreçte müşteri temsilcinizin değiştiğini düşünüyorum. 6 ay öncesi ile alakası olmayan ilgi, kibarlık ve iyi niyet vardı. Aynı gün iadeyi yaptılar. Sonuç olarak helalleştik. Bu şekilde devam etmeniz ümidiyle. Hayırlı kazançlar."

Bitlis-bali.com Aldığım Bal Kurtlu Çıktı
3 Destek3 Yorum

Atabey Doğal Süt Ürünleri Çok Kötü

20 Mayıs 2024 01:323.241

Atabey doğal süt ürünlerinden karakovan balı eski kaşar ve göbek kaşar aldık. Balın kara kovanla alakası yok. Eski kaşar...

1 Destek

Şarköy Çiftlik Gelen Zeytinin Resimdeki İle Alakası Yoktu!

4 Kasım 2024 23:26899

31 Ekim 2024 tarihinde sarkoyciftlik.com.tr internet sitesinden 20 kg büyük boy ham siyah zeytin satın aldım. Zeytinleri...