Bitkimo Bacak Ağrılarına Varis Kremi

31 Ekim 2023 18:45

Annemin varis ve ayak ağrıları nedeniyle internette gördüğüm ve reklamın altında onlarca kullanım memnuniyeti olan kremden 4 adet almak üzere Uğursan firmasını aradım. Müşteri temsilcisi 1 adet de kendisi ilave edip, 5 adet krem için 1000.-tl ödememi sağladı. Ses kaydında memnun kalmamamız halinde iade alacağını söyledi. Anneme 1 tüp krem kullandım ve hiçbir şekilde memnun kalmadık. 2 gündür 30 Ekim'de firma ile iletişim kurdum beni şikayet hattına yönlendirdiler, şikayetimi WhatsApp üzerinden yazdım ancak bugün tüm kremlerin kullanılmadığını, iade süresinin geçtiğini iddia ettiler.
1- Hepsini kullansaydım zaten iade süresi geçmiş olacaktı.
2- Memnuniyet olmadığı için 14 gün dolmadan iletişime geçtim ve iade sürecini başlatmak istedim, süreci uzatıyor ve para ödememek için bahane üretiyorlar.

Uğursan'dan cep telefonuma gelen mesajla Sürat Kargo'ya verilen 50041700273 no.lu sipariş gönderi sorgulama mesajının kopyasını ve WhatsApp yazışmalarını paylaşıyorum.

Kanuni hakkımı kullanarak paramın iadesini talep ediyor, bunun gerekli işlemlerin başlatılmasını rica ediyorum.

31 Ekim 2023 16:36

Şu anda Sürat Kargo'yu arıyorum ancak bana ait bir kaydın bulunmadığını takip numarasının da yanlış olduğunu söylediler. Bu durumda, aslında ürünü Sürat Kargo adına bana teslim ettikleri anlaşılıyor. Ürün teslimatında herhangi bir bilgi, belge ya da fatura da gönderilmedi.

04 Kasım 2023 08:17

Nasıl bu kadar ilgisiz ve duyarsız olabiliyorlar anlamıyorum. - Farklı marka isimleri kullanıyorlar - Şikayet hattında iddialı olmalarına rağmen logo kullanmıyorlar - Tüm ürünler bitmediğinden memnuniyeti anlayamayacağımızı iddia ediyorlar ama bu 5 kremi 10 günde bitirmemizi bekliyorlar, yani bunun mümkün olmayacağını da biliyorlar - Olmayan bir kargo numarası verip, güvenilir bir algı yaratıyor oysa teslimatı kendileri yapıyorlar - Fatura, adres paylaşmıyorlar açıkçası güvensiz hizmet vermeye ve daha kim bilir kaç kişinin bu yolla parasını almaya çalışıyorlar? Bu ve bunun gibi firmalara "dur" diyecek bir mekanizma, yok mu? Ülkemin insanları bu kadar başıboş insanların inisiyatifi altında mı?

Abdulkadir sonuçtan hiç memnun değil

Bitkimo Firma Yetkilisinin Bana Dönmemesi Ve Mağduriyetimi Gidermemesi

Abdulkadir
01 Haziran 2024 12:28
Bitkimo Firma Yetkilisinin Bana Dönmemesi Ve Mağduriyetimi Gidermemesi
Gözde sonuçtan hiç memnun değil

Termos Türkiye Sipariş Süreci Ve İletişim Sorunları!

14 Aralık 2024 02:23
Yaren sonuçtan hiç memnun değil

37 Gündür Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Yetersiz Müşteri Desteği Mağduriyeti

20 Ağustos 2025 02:12