İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Bithumb Global  Paramı Çekemiyorum

Bithumb Global  Paramı Çekemiyorum
02 Mart 2023 22:06

Bithumb Global (bitglobal) isimli kripto para borsasından bütün güvenlik ve doğrulamaları yapmama ve de sistemin onaylamasına rağmen 2.600 USDT 5 gündür transfer olmadı. Defalarca problemi bildirmeme rağmen her seferinde aynı yanıtı aldım "Sabırlı olun, teknik ekibimiz problemi çözmeye çalışıyor". Transfer talimatını iptal etmelerini talep ettim onda da aynı cevabı aldım. Diğer büyük borsaların kurduğu bir tür kapan olduğu izlenimi veriyor.

profile profile profile

Yorumlar (9)

Güner

Bir gelişme var mı arkadaşlar?

Kubilay

Benim de 4000 dolara yakın param kaldı içeride siz yine borsaya giriyorsunuz Ben borsaya da giriş yapamıyorum.

Ramazan

İbrahim çözüm oldu mu. Çektin mi paranı. Bizde de aynı durum mevcut

İbrahim

Maalesef 6 ay oldu hala bir gelişme yok. Sürekli aynı standart cevapları veriyorlar.

Alişo

Sorunun çözülürse bana buradan bildirsene usta

Alişo

Kardeş paranı cekebildinmi benimkide aynen böyle olmuş çekemiyorum

Şemsettin

Selam kardeşim ben bitglobaldan para çekemiyorum gate hesabıma yollayacağım diyor geçersiz hesap şimdi ben budan başka borsaya nasıl çekebilirim yardımcı olur musunuz

Alişo

Benimde 1 hafta olacak sürekli bekle sabır edin diyor ufak miktar denedim geliyor yüklü gelmiyor yediler galiba

İbrahim

1 ay oldu hala çekemiyorum. Bizim paramızla al sat yapıyorlardır. Onların insafına kaldık.