Bitget Copy Trade Hesabınızı Boşaltabilir

Nuran
08 Mart 2024 12:26

Bitget borsasında bir trader üzerinden copy trade işlemi yapmaya karar verdim ve 500 USDT bakiye aktardım. Trader ile risk yönetimine ilişkin işlem şartlarının halihazırda tanımlanmış olabileceğini düşünerek sadece copy tuşuna bastım. O esnada normal hesabımda da 650-700 USDT civarında bir bakiye vardı. İlk işlemde 500 USDT'nin 480 USDT'sini kullanmış, 93 USDT kar yazmış, ikinci işlemde yine aynı 480 USDT'yi riske atmış, işlem stop olunca benim bakiye tükenmiş, sonraki işlemde benim ana hesabımdan iznim olmadan bakiye çekerek gene 480 USDT riske edilerek işlem açılmış, o işlem de stop olunca hesabım komple boşaltılmış.
Bana diyorlar ki, onu seçmişsin bunu seçmişsin, ben hiçbir şey seçmedim, standart tanımlamalar buna müsaade ediyor. Kullanıcıyı oyuna getirircesine böyle bir tanımlama nasıl yapılabilir. Hesabımdan iznim omadan bakiye nasıl çekilir? Bunun kasıtlı bir durum olduğunu, borsanın bunu bilerek yaptığını düşünüyorum. Herhangi bir şekilde tazmin etmek bir yana havanda su dövercesine aynı şeyleri yazarak kendilerini aklamaya çalışıyorlar. Bu siteye girince benzer bir dolu şikayet gördüm, kullanıcılarını suistimal eden, çeşitli oyunlarla hesaplarını boşaltmakta beis görmeyen bir borsadır bitget.

profile profile profile

My Stery
17 Temmuz 2023 15:37
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Burak
31 Mayıs 2025 17:36

Tolga
20 Şubat 2024 13:01
Bitget Borsasında Yaşanan Mağduriyet
Ali sonuçtan hiç memnun değil

05 Ağustos 2023 22:37

Selim