Birbiçer Kebap Acıbadem Hiç Memnun Kalmadık

20 Ekim 2024 20:43

Dün akşam saat 21.30'da mekanınıza gelip et ve kebap yemek istedik salatadan küçük böcek çıktı yıkanmamış sanırım pide lahmacun 8 çeşit meze var diyorlar pide ve lahmacun getirmediler masaya getirdikleri ürünü resmen atıp gidiyorlar masalar boş biz ve bir iki kişi var yemek yiyen. Personel arıyorum bir şey istemek için ve gelen personellerden ekmek isteyince kovacak gibi bakıyor çalışanlarınızın hiçbiri güler yüzlü değil hepsi asık suratlı bir şey istiyorsunuz kovacak gibi bakıyorlar tatlı var mı diyorsunuz zar zor cevap veriliyor giderken iyi akşamlar kolay gelsin diyoruz suratımıza dahi bakmıyorlar böyle bir yere daha asla gelmeyeceğiz çevremde bildireceğiz. İlgi alaka olmayan yerde yemek yenmez hiç memnun kalmadık.

Yiğit
Yiğit

Merhaba, mekana girmeden önce sizin yorumunuzu okudum ve insanlar çok abartıyor diye içimden geçirdim ve buna rağmen ailemle birlikte yemek yemeğe gittik. Size hak verdim, böcek dışında söylediklerinizin birebir aynısını yaşadık. TV de marka sahibinin söylediklerini yemek boyunca izledim, müşteri memnuniyetinden ve hizmetten bahsediyordu fakat kendisi 1 saat boyunca bilgisayar başında oturup müşteri ile kopukluğu farkına varmadığından hizmet kalitesini çalışanlarına bırakmış. İlk defa gittim, bende bir daha da gitmem.

23 Mart 2024 21:23

Fırın-Ci Diyarbakır Kötü Hizmette

Tuğçe
28 Nisan 2025 10:27

Meşhur Islama Köfteci Hacıbekir Paketimde 1.5 Porsiyon Olması Gerekirken Sadece 2 Adet Köfte Koyulmuş

03 Mart 2024 00:13