Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell Boş Yok Bardakları Çevir Bugu

31 Ağustos 2023 19:46

BİP'ten boş yok isimli bir kampanya hakkında bilgi geldi ne olduğunu merak edip sıkıladım ve beni Turkcell'in pasaj bölümündeki bardakları çevir GB Kazan bölümüne attı. Orada kartını yazdım ve 1 TL kesti hemen iade ettiler ve 2 GB kazandım sonra internetim çok olmadığı için tl bakiyemi ekleyeceklerse eklesinler diyerek numaramı yazdım ve kod geldi. Kodu girdiğimde bana 4 GB ve 3 adet bardak Hakkı verdi. Ardından bakiyemden herhangi bir ücret alınmadığını fark ettim ve bunu defalarca kez tekrarlayarak internet kazandım ve bugün bu işlemin yasal olmadığını ve uygulamanın bir açığından kaynaklı olduğunu öğrendim. Ben bunu bir kampanya zannettiğim için yapmıştım herhangi bir yasal yaptırımda hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Bütün sorumluluk Turkcell uygulamasına aittir 5510***62

31 Ağustos 2023 19:47 (Şikayetten 1 dakika sonra)

02 Eylül 2023 07:58

Değerli Müşterimiz, Talebinizi değerlendirilmesi için ilgili kanalımıza yönlendirdik. İnceleme tamamlandığında size bilgi verileceğini belirtmek ister, kısa bir süre daha beklemenizi rica ederiz. Saygılarımızla, BiP Destek Ekibi

Neyi
Neyi

Ne varda şikayet ediyorsun hemen ne gerek var al interneti keyfine bak q sıfır sendw

Bilal

Herhangi bir icra davasına mükellef olmamak için yapmak zorundayım

Sibel
14 Kasım 2024 20:03