Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Bioblas Saç Dökülmesi Şampuanı

Fatma
20 Temmuz 2024 02:55

A101'den Bioblas Argan yağlı şampuan satın aldım. Aşırı şekilde saçlarımda dökülme yaptı. Önce şampuandan olduğunu bilemedim ama artık eminim. Üstelik saç dökülmesi şampuanı başımı kullanan birçok kişi de kaşıntıdan şikayet etmekte ve saçlarımda dökülme arttı. Bu ürünün şikayet edilebileceği bir yer var mı acaba? Piyasadan kaldırılması gerektiğini düşündüğüm çok kötü bir ürün. Marka dedik, güvendik aldık. Saçlarımdan oldum.

Neslihan
Neslihan

Merhaba, ben de aynı sorunu yaşadım. A101den indirimden bu şampuanı aldım. Başta şampuandan olabileceğini düşünmedim. Ama başka bir sebep bulamıyorum ilk defa böyle bir şey yaşıyorum. Saç derim kabuk kabuk oldu kepeklendi ve inanılmaz döküntü oluyor. Bence A101in ürünleri sahte.

Semanur
Semanur

Aynı sorunu bende yaşadım. Üzerinde son kullanma tarihi üretim tarihi yazmazmi dikkat etmeden almış bulundum 101 den. Bugün iade edeyim dedim yorumları okuyunca mağaza sorumlusu Hulya öz iade olamiycagiini söyledi neymiş 10 liralık alışverişe iade geri alınmazmış güya. Saglik Bakanlığına veya CİMER'e şikayet edebileceğimi söyledi. 101 sattığı ürünü neden iade almıyor açılmamış ambalajı. Asla son olsun 101den hiçbir ürün almam

Bioblas Saç Dökülmesi Şampuanı
bioblas-sac-dokulmesi-sampuani-2.jpg

Kenan sonuçtan hiç memnun değil

Bioblas Argan Yağlı Şampuan

Kenan
20 Mart 2024 01:34
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

Bioblas Saç Dökülmesi Yapıyor

İlknur