Bingo Deterjan Ve Çamaşır Makinesine Zararı!

11 Eylül 2023 15:43

2021 yılında 20 paket 9 kiloluk Bingo matik sık yıkananlar deterjanı aldım. 2010 yılından bu yana tek ürün kullanıyorum, 2 yılda 2 defa Beko marka çamaşır makinem dış kasası çürüdü, ikisinde de garantiden faydalandım, fakat 3. Defa aynı sorun gerçekleştiğinde Bingo'ya fazla köpürmeden dolayı makine kasasının çürüdüğünü söylediğimizde numune göndermemiz istendi, yapılan testler sonucunda ''deterjanın köpürme miktarının standartların üstünde'' açıklaması yapıldı. Sorunun deterjanın hammaddesinden kaynaklandığı ayrıca fatma hanımla yaptığımız müşteri hizmetleri telefon kayıtlarında mevcuttur. Beko tarafından 12 bin tl masraf çıkarıldı, sabunun fazla köpürmesi kaynaklı oluşan bu çürümenin mağduru olarak maddi zararın giderilmesini talep ediyorum.

12 Eylül 2023 11:41 (Şikayetten 19 saat sonra)
12 Eylül 2023 12:38

Merhaba Bingo müşteri hizmetlerinizden aradılar beni çok köpürdüğünüzü kabul ediyorsunuz da makinenin bundan dolayı çürüme olmıcanı söylüyorsunuz bu iş bana bir gerçeği aklıma getirdi hasretin hoca komşusundan ödünç kazan alıyor işini halettikten sonra komşusuna geri veriyor komşusu bir tane kazan vermişti fakat geri iki tane geliyor ve çok seviniyor bir zaman sonra yine nasrettin hoca kazana ihtiyacı oluyor yine komşuna geliyor istiyor oda veriyor bir süre sonra kazan gelmiyor komşusu soruyor ne oldu diye hoca efendi kazan öldü diyor komşu nasıl olur hoca efendi der hocada doğurduğuna İnanıyorsunuzda öldüğüne neden inanmıyorsun sizinde bana bu şekilde cevap veriyorsunuz madem ürününüzün hatalı olduğunu kabul ediyorsunuz da çürümeyi neden kabul etmiyorsunuz ekte bana göndermiş olduğunuz yazıyıda gönderiyorum

Bingo Matik Toz Deterjan Çamaşırları Temizlemiyor, Sararma Sorunu Yaşadım

Özlem
28 Eylül 2025 14:17
Bingo Matik Toz Deterjan Çamaşırları Temizlemiyor, Sararma Sorunu Yaşadım
Canan sonuçtan hiç memnun değil

Canan
13 Nisan 2025 13:11
Emrullah sonuçtan çok memnun

Bingo Matik Deterjan Köpürmeme Sorunu

Emrullah
19 Ocak 2025 20:26
Bingo Matik Deterjan Köpürmeme Sorunu
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Bingo Kapsül Bulaşıkta Köpük Sorunu Ve Destek Talebi

Ceren