Cagdas sonuçtan memnun

29 Mayıs 2024 15:08
Cagdas'ın Teşekkür Mesajı
“İlgi alaka için teşekkür ederim 2 gün içinde çözüldü. Canlis destek çok hızlı aksiyon aldı”

29.05.2024 tarihinde saat 13.03 de Telegram cüzdanımdan Binance borsasına görsellerde gözüktüğü gibi 1682 adet Not Coin gönderimi yaptım. Belirli bir süre sonra borsa hesabımda Not Coin'in gelmesini bekledim; ancak borsanın spot cüzdan kısmına Not Coin'lerim gelmedi. Sonra fark ettim ki Binance üzerinden Ton zincirinden Not Coin'leri gönderirken memo adresimi girmeyi unutmuşum. Bu kısmı yanlışlıkla atlamışım. Binance borsasının destek kısmındaki 'Memo numarasını unuttum' sekmesinden talep oluşturmak istesem de, Binance borsası 'Uygun txıd veya txhash adresini girmediniz' şeklinde uyarı vermektedir. Aşağıdaki görsellerde de mağduriyetimi göstermek isterim. Bu konuda yardım istemekteyim. Sürekli 'Girdiğiniz başvuru bilgileri yatırma kaydıyla eşleşmiyor. Lütfen doğrulayın ve tekrar deneyin.' uyarısı alıyorum. Lütfen yardım edin @Binance

29 Mayıs 2024 15:11 (Şikayetten 3 dakika sonra)
29 Mayıs 2024 15:36

Canlı destek iletişimini sonlandırdığınızı görüntülemekteyiz. Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır?

29 Mayıs 2024 17:35

Öncelikle merhabalar. Çözüm için başvurumuzu yaptık. 3 gün içerisinde sonuçlanacak gözüküyor. Konu takibimde işlem sonucunda şikayeti kapatacağım. Ecem hanim çok ilgilendi

29 Mayıs 2024 17:39

Bu konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız olduğunda lütfen yorum olarak iletiniz, birlikte takip edelim. Mutlu günler dileriz. 'Gi

31 Mayıs 2024 10:53

Merhaba @Binance ekibi ilginizden dolayı teşekkür ederim 2. Gün sonunda işlemler sonuçlanmış olup ücret iadesi telegram cüzdanıma gönderilmiştir. Başarılarınızın devamını dilerim Saygılar

31 Mayıs 2024 10:55

Merhaba Cagdas G. Durumun çözülmüş olması bizleri sevindirdi. Farklı konularda desteğe ihtiyacınız olduğunda bize ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Süregelen desteğiniz için biz teşekkür eder Mutlu günler dileriz Binance ekibi

31 Mayıs 2024 11:16

Seyfettin
Seyfettin

Çağdaş bey iyi günler benimde sizin başınıza gelen olay ile ilgili aynı şeyi yaşıyorum bana yardımcı olursanız sevinirim nemo kodunu yanlış girdiğim için Binance parayı geri gönderdi ama Telegram müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum siz nasıl yaptınız anlatabilirsiniz

Telegram Dan Binance Gönderim Sorunu

27 Ağustos 2024 22:55