20 Aralık 2024 17:21

Binance - Binance Web3 (Wallet) cüzdanı üzerinden Telegram'da bir sayfada paylaşılan kontrat adresi aracılığıyla Web3'ten Wepe adında bir kripto para satın aldım. Daha sonra yaptığım araştırmada, bu işlemin güvenilir olmadığını öğrendim. Satın alma işlemi sırasında şüphelerim vardı; ancak Binance ve Web3 üzerinden işlem yaptığım için kendimi güvende hissettim. Yaşadığım bu olumsuz durumdan Binance ve Web3'ün sorumlu olduğunu düşünüyorum ve bu tür olaylara izin verilmemesi gerektiğini belirtmek istiyorum. Ayrıca, geçmişte bu konuyla ilgili yüzlerce şikayet olduğunu gördüm ve konuya önem verilmesi gerektiğini düşünüyorum. Yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum. Binance cüzdan adresim: 0xdEF4E5613***86C43d2c00c1703A69dD66ef58D3

20 Aralık 2024 17:40 (Şikayetten 19 dakika sonra)
20 Aralık 2024 23:36

Alış

21 Aralık 2024 03:02

Yorumlar (7)

Ebru

Bana da aynı şey söylediler peki siz gittiniz mi polise nasıl bir süreç işledi. Bende dün görüştüm Binance ile bugün gideceğim karakola

Ebru

Polise gittim savcılığa gitmeniz gerekiyor dediler ama bir şey çakar mı bilmiyorum

Durumunuz nedir acaba aynı şeyi ben de yaşadım 500 dolarım puf oldu

Yılmaz
Yılmaz

Merhaba bende aldım borsa kaplanı diye biri paylaşmıştı sürekli bildirim geliyordu aldım ama satamıyorum

Hakan

Ben de aynı Telegram kanalındayım. Nasıl satın alacaklarını söylüyorlar ama nasıl satılabileceklerini söylemiyorlar. 60 dolar civarı alım yaptım. 500 dolar oldu ama çekemiyorum. Çözebildin mi sen

Ebru

Merhaba şikayetiniz çözümlendi mi acaba aynı durumu bende yaşıyorum

Binance bizlik değil dedi karakola ya da savcılığa şikayet etmemi söyledi. Ancak Herhangi bir gelişme olmadı.

Muammer
19 Aralık 2024 13:35