Levent sonuçtan hiç memnun değil

Binance TR'ye Para Transferi Sorunu

28 Ekim 2024 22:47
Levent'nin Teşekkür Mesajı
“Çözüm sağlandı Türkçe çeviri yaparak kendim yaptım yeni telefonda tanımlama yaptım düzeldi”

Binance Global'den Binance TR'ye para transferi yapamıyorum. E-posta ve telefonuma doğrulama kodu gelmiyor. Başka bir yöntemle oturum açın uyarısı veriyor (1 ay öncesinde telefon değişikliği yaptım). Binance'ye giriş yapmada veya satış yapmada problem yaşamıyorum, sadece transferi yapamıyorum.

30 Ekim 2024 00:11 (Şikayetten 1 gün sonra)
03 Kasım 2024 17:33

Güvenlik anahtarı doğrulamasını nasıl yapacağız veya nasıl iptal edeceğiz malum Türkçe destek kalktığı için yanlış bir şey yapmakta istemiyorum

03 Kasım 2024 20:31
09 Kasım 2024 21:01

Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? Gi

09 Kasım 2024 21:12

09 Kasım 2024 21:34

Durumun çözülmüş olması bizleri sevindirdi. Farklı konularda desteğe ihtiyacınız olduğunda bize www.binance.com/en-tr/chat adresinden ulaşabileceğinizi hatırlatmak isteriz. Takımımızın çabaları ve motivasyonu için geri bildirimde bulunursanız çok memnun oluruz. -AA Teşekkürler Binance ekibi

11 Kasım 2024 03:09

Durum çözüme ulaşmış mıdır? Aynı konu hakkında daha fazla bilgiye ihtiyacınız var mıdır? Durum çözüme ulaştıysa değerlendirmenizi tekrar gözden geçirirseniz memnun oluruz Gi www.binance.com/tr/chat

Binance TR'ye Para Transferi Engeli: Doğrulama Kodu Sorunu

Bekir