Binance TR Ve Binance Globalin Kanada Da Kullanımı?

25 Aralık 2023 22:48

Yurt dışına Kanada'ya gideceğim. Orada en az 1 yıl kalmayı planlıyorum. Binance global ve Binance TR hesaplarım var. Kanada da bu uygulamaları kullanabilir miyim? Kanada da Binance nin son zamanlarda ülkeden çıkış yaptığına dair haberler var. Teşekkürler.

28 Aralık 2023 20:22 (Şikayetten 2 gün sonra)
31 Aralık 2023 16:11

Destek hizmetinizden yararlanamadım. Soruma cevap verilmedi. Binance TR ve Binance uygulamamı Kanada'da kullanabilir miyim? Çok basit bir soru neden başka platforma yönlendiriyorsunuz? Yönlendirdiğiniz sayfanızda destek hizmetinden yararlanamıyorum

Emre
Emre

Merhaba, Ben de aynı konuyu merak ederken paylaşımınız gördüm. Sorununuza çözüm bulabildiniz mi?

Şükrü
Şükrü

Binance globalde likidasyon aldatması Binance'de eğer vadeli işlemlerde işlem açarsanız ve likit olursanız, zararınızın dört katı yani 100 dolar zarar varken 500 dolar zararınız olur. Diyelim ki zararı durdurmak istiyorsunuz, mecburen likit olmamak için 500 dolar bakiyeniz varken 100 dolara zarar durdur koymak zorundasınız. Aksi takdirde daha yüksek bir zarar durdur durumunda likit olursunuz ve tüm bakiyeniz sıfırlanır. Doğru mu, doğru. Peki, diyelim ki böyle aldatıcı kurallar yoktu, işlem açtınız ve zararı durdurmak için 100 dolara koymak zorunda değilsiniz. İşleminiz zarara girdi ama 150 dolar zarar iken geri döndü ve kara geçti. Bu olasılık hep var mı, elbette oluyor, ama bu olasılık mevcut durumda elinizden alınmıştır. Bundan dolayı sürekli ya likit olursunuz, tüm bakiyeyi kaybedersiniz ya da durmadan zarar durdur diyerek zararları sürekli kabul ederek kaybedersiniz. Çünkü size verilen zarar durdur aralığı çok dar ve bu, fiyat aralığında kasıtlı olarak böyle, kaybetmeye mahkum olarak tasarlanmıştır.

Binance Hesabini İsviçre'de Kullanma

Deniz