Binance SMS Onayı Gelmeden Transfer Yapmış

14 Mart 2024 23:02

Binance hesabım, e-posta adresimin izinsiz erişime maruz kalması sonucu boşaltıldı. E-posta adresim ele geçirilir geçirilmez, hesabımın güvenliği için mail değişikliği talebinde bulunarak hesabımı bloke ettim. Ancak blokaj kaldırıldığında ve e-posta adresim değiştirildiğinde, hesabımdaki coinlerin transfer edildiğini fark ettim. Bir saat bile geçmeden durumu rapor ettim. Anlamadığım nokta, SMS onayı olmadan Binance'in bu işleme nasıl izin verdiğidir. Umarım olumlu bir sonuç alırız. Ancak bu durum, Binance için ciddi bir itibar kaybına neden olmuştur. Bizler, bu güven sorununun ardından nasıl yeniden yatırım yapabileceğiz?

15 Mart 2024 00:35 (Şikayetten 1 saat sonra)
15 Mart 2024 04:37
binance-sms-onayi-gelmeden-transfer-yapmis-1.jpg

İletişime geçtim klasik şeyler söylüyorlar asıl sorum mobil onay kodu olmadan bu transferin yapılamayacağını söylediğimde orada güvenlik açığı olabileceğini söylüyor o zaman biz Binance ye nasıl güveneceğiz mail adresi çalındığında istediği gibi hesabı boşaltabilecek binacede çok güvenli bir sistemimiz var diyecek ben konunun detaylı araştırılmasını ve bu açıktan soğan zararımın karşılanmasını talep ediyorum

15 Mart 2024 18:48
18 Mart 2024 01:26

Bu bir güvenlik açığıdır benim cihazım ele geçirilebilir ama SMS doğrulaması olmadan para transferi yapılamaz telefon numaram bile güncellenirken 48 saat para transferi yapaılamıyor o zaman 2 aşamalı güvenliğin bir anlamı yok zaten bilgisayarı ele geçirdiklerinde para transferi yapabilecekler ben bu durumu bütün platformlarda yayacağım aktif olarak 140 bin kişi ile Binance üzerinden al sat yaptığımız bir grup var ve içlerinde milyon doları olanlar var buraya da atacağım bu durumu eğer bilgisayarınız hacklenirse bütün paranız gider diyeceğim sizin söylediğiniz gibi ve başka bir borsaya geçmelerini tavsiye edeceğim böyle bir saçma açıklama olabilir mi ben zararımın bu güvenlik açığından dolayı Binance'nin karşılamasını talep ediyorum

18 Mart 2024 01:31

Değerli kullanıcımız, Bu durumun araştırılması için mutlaka suç duyurusunda bulununuz ve kolluk kuvvetlerinden Binance ile irtibata geçmesini talep ediniz. 'Gi

Samet
Samet

Merhabalar kardeş bugün benimde başıma geldi 90.000 TL XRP eterium olarak başka coin borsasına havale yapmışlar. İzinsiz yüklediğim bir apk dan sızm8slar hem maile hem de SMS cevap yazıp sonra silmişler...

27 Şubat 2024 03:29

Kimlik Bilgilerimle Binance Hesabıma Erişim Sağlayamıyorum