Bilsemsinavi.com Mülakatta Olanlar Hakkınada

05 Ağustos 2023 10:35

Oğlum 1. Ve 2. Sınıfta bilsem sınavına girdi. İkisinde de yazılı sınavı geçti mülakatta elendi. 1. Sınıftaki girdiği mülakatta çıktığında çok mutlu çıktı hatta mülakatı yapan öğretmen elinden tutup yanımıza getirdi bizimle konuştu tanıştık oldu zannettik ama olmadı. 2. Sınıfta yani bu yıl girdiği mülakattan aşırı mutsuz dokunsan ağlayacak şekilde çıktı. Mülakatı yapan bayan öğretmenimiz hastaymış sürekli ondan bahsetti oğlum. Başını tuttu karnini tuttu çok hastaydı gözleri kızarıktı yazık galiba hamileydi çok ağrısı var canı acıyor gibi üzgün du bir poşet ilaç çıkardı ilaç içti bir ara uyudu zannettim gibi şeyler söyleyip durdu çok etkilenmiş. Saglik bu insanlık hali hasta olabilir ama bu derece durumla mülakatı yapması ne derece doğru bilemiyorum. O kadar etkilenmiş ki oğlum soruları ikinci kere sordurmuş sorduğunda suren doldu deyip geçmiş. Bahane olamaz her zaman sartlar çocuklarımıza göre olmayacak ama 2. Sınıf çocuğununda bu durumda kafasını toplaması beklenemez bunun için bir itiraz hakkim var mı ya da yapılabilecek bir şey var mı bilmiyorum oğlum çok üzüldü kazanamadığını duyunca

20 Haziran 2023 13:57
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Bilsemsinavi.com Bilsem Müzik Sınavı Kayıtında İhmalkarlık Var.

10 Şubat 2024 10:21

Bilsemsinavi.com Mülakat Sonucu