Bilge Çocuk Akademisi (Kestel) İlgisiz Bir Okul

27 Haziran 2023 11:023.564

Bilge çocuk akademisi anaokulu ns geçen dönem kayıt yaptırmıştım ana keşke yapmasaydım. Eğitim içeriğini hiç beğenmedim. Küçük yaş grubu olduğu için hiç mi hiç üzerinde durmadılar. Ne bir gezi ne bir aktivite. İngilizce var almanca var dediler, onda bile ama bunlar küçük yaş grubu onlar seneye diye söylediler. Kahvaltılarda haşlanmış yumurtayı ayda bir defa falan veriyorlardı. Aynı parayı verdik ama hiçbir şey görmedik. Çocuğum inanılmaz sıkılıyordu, artık gitmek istemiyordu. Kızım 3 yaşındaydı sınıfında 1 buçuk yaşında çocuklar vardı. Dünya kadar kırtasiye parası istediler, sanki her gün etkinlik yapıyorlar gibi. Bari oyuncak içeriğinizi değiştirin. Zaten bütün gün çocuklar Oyuncak oynuyorlardı. İlgisiz bir okuldu. Bir daha tercih etmeyeceğim ve de tavsiyede bulunmayacağım bir okul.

8 Ağustos 2025 09:39

Merhaba. Sizi kurumumuzda misafir ettiğimizi veya sizinle herhangi bir hizmet ilişkimiz olduğunu teyit edemiyoruz geri bildiriminizin gerçek bir deneyime dayandığından şüpheliyiz. Okulumuz hakkında daha sağlıklı fikir edinmek isteyen herkesi davet ediyor, memnuniyetle bilgi veriyoruz. İyi günler dileriz.

1 Ağustos 2024 15:14

Anaokulundaki tüm öğrenciler öncelikle MEB sistemine kayıt olduğundan yorumunuzda bahsettiğiniz 1,5 yaş öğrencilerle aynı sınıfta olma durumu söz konusu dahi değildir ki o yaş grupları zaten alınmıyor. Yapılan çalışmalarda gerek veli gruplarından gerekse sosyal medyamızdan paylaşımlarda da açık ve net şekilde bellidir. Yıllardır var olunan bir alanda tek şikayet sizin. Ki yorumunuza beğeni dahi gelmemiş olmasından karalama kampanyası olduğu bariz net bir şekilde belli. Biz aynı şekilde devam ediyoruz. Keşke bize de bildirseydiniz. Ki bizim sizin adınızda bir velimizde olmadı. Yinede dilediğiniz zaman bir kahve içmeye bekleriz. Yüz yüze iletişim önemli 😊

Bilgi Anaokulu Çekmeköy Pişmanlığı!

19 Mart 2025 14:464.546

Bilgi Anaokulu Çekmeköy, şu an 2,5 yaşındaki çocuğum 17 aylıkken başladı bu okula inanılmaz samimiyetle yaşını doldurmad...