Eda sonuçtan hiç memnun değil

Bibs Emzik Hava Kaçırıyor

Bibs Emzik Hava Kaçırıyor
28 Aralık 2023 12:36

Bibs markasını çok överek aldım. Etrafımda doğum yapan ve emzik kullanacak herkese önerdim; ancak bebeğimin her emişinde hava kaçırıyor. Kullanmaya başlayalı çok kısa bir süre oldu. Bu hep böyle midir bilmiyorum, şişmesini anladım da hava olayı bebekler için sıkıntı yaratabilir. Yeni aldım, inşallah elimdeki üründe bir sorun vardır; yoksa marka değiştirmek bebeğim için de üzücü olabilir.

02 Ocak 2024 09:02 (Şikayetten 4 gün sonra)

Merhaba, Bibs Emzikler çoğu emziğin aksine hava akışlıdır. En yumuşak uçlu emzik olma özelliğini de hava akışlı olmasına borçlu. Bu yüzden özellikle daha küçük aylarda bu ses daha fazla çıkmaktadır. Bebeğinizin çene kasları güçlendikçe ve emiş gücü azaldıkça çıkardığı seste azalır. Bilginize.

02 Ocak 2024 09:15

Hava akışından bağımsız bir olay bu. Emzik süresi 4/6 hafta deniliyor. Emziği 1 haftada bu hale getiren bebeğim henüz 2 aylık. Ve midesini bulandıracak kadar şişti. Bebeğim 1 ay daha büyüyene kadar kullanabilmek mümkün değil. Bir şans daha vermek adına yeni Bibs aldık ancak vermiş olduğunuz cevap kalıp şeklinde. Yetersiz.

Kübra
23 Temmuz 2023 18:32

Deniz
21 Ağustos 2023 15:04
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
20 Ocak 2024 00:57