Fatih sonuçtan hiç memnun değil

04 Eylül 2023 10:34

12-12-2023 tarihinde bht clinic acil servisine gittim. Acil serviste acil bir durumda olmamam rağmen müdahale edilmeyip önce muayene parası ardından serum takılması için müşahadeye alındım. Tabi tüm ücretler alınmadan işlem yapılmadı. Ardından da birkaç hafta sonra SGK dan adıma tedavi ücretinin bht clinic hesabına benim adıma tekrar yatırıldığına dair SMS aldım. Tabii ki acil servislerden hiçbir şekilde ücret alınamayacağı bilindiği halde bazı hastaneler insanların iliklerine kadar yapmaktadırlar. Tabii ki haklarınızı bildiğiniz takdirde Türkiye'de her zaman kazanabilirsiniz. Bende haklarımı kullanmak kaydıyla Tüketici Hakem Heyeti'ne gitti 8 ay sonra sonuç çıktı hastaneye ödediğim tüm ücretlerin iadesi şeklinde 15 günlük tebliğ tarihinin ardından hastane ile iletişime geçtim ve avukatın vermiş olduğum tutarı iade etmemek için itiraz edeceğini belirttiler. Tabii ki hiç sorun yok ilk yaptığım şey 1000 TL tutmayan bir bedel için icra süreci başlatmak oldu ve Küçükçekmece İcra dairesine başvurdum. Bht Clinic artık insanları sönürme haksız ücret alma hakkına sahip değilsin bu 1 TL olsa bile mücadelemi sürdüreceğim. Sizin gibi müşteri odaksız insanları sağlık değil ticarethane sunan hizmetler emin olun hiçbir zaman kurumsallığı yakalayamayacaksınız.

Cebrail sonuçtan hiç memnun değil

07 Ekim 2023 18:58
Zafer sonuçtan hiç memnun değil

17 Eylül 2024 20:45
BHT Clinic İstanbul Tema Hastanesi Bht Tema Hastanesi
Gul sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste Kaos Ve Yetersiz Hizmet

28 Aralık 2024 23:16

Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi Acil Giriş Çilesi

13 Temmuz 2023 09:07
Elis sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2024 17:39