Beyza Nakliyat (İzmir) Ve Kardeşler Evden Eve Nakliyat Firması Birlikte Çalışıyor!

08 Temmuz 2024 16:32

Evden eve taşıma şirketi İzmir'de kardeşler nakliyat m*** bey ile anlaştım cumartesi geleceklerdi gelmediler. Pazar günü Beyza nakliyat diye bir nakliye firması geldi. Eşyalarımın hiçbirini beyaz eşya dahil patpata sarmadılar Hepsini olduğu gibi yüklediler yanlarında hiçbir taşınma malzemesi yoktu. Mobilyalarımızın ayaklarını hep kırmışlar söylemediler eve gidince eşyaları yerleştirmeye başlatınca fark ettim. Hatta oğlum kendine yeni aldığı hiç açılmamış tıraş makinesini malzeme kutularının içinde kutunun köşesinden renginden tanıyıp üstü örtülmüş olduğunu gördü çekip aldı Söylediklerinin hiçbirini yapmıyorlar. İş tesliminde parayı alırız diyorlar sonra parayı vermezsen tekrar geri indiririz diye tehdit ettiler. Sonrasında da parayı alınca eşyaları atıp montajını bile yapmadan gittiler. Tekrardan montaj için ekstra para ödedim. Taşımak için çıkardıkları penceremi bile ters takmışlar açma kapama kolları ters duruyor. Onun içinde ayrı ücret ödeyip düzeltirdim. Giderken biz gidiyoruz bile demediler nasıl kaçtıklarını anlamadım.

Mavi İzmir Nakliyat Memnuniyetsizliği

11 Haziran 2024 16:56
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

İstanbul Anadolu Yakası Uyum Nakliyat

25 Aralık 2023 00:09
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Buğuş Nakliyat B**** Nakliyat (Amasya) Eşyalarımı Kırdı, Cevap Vermiyorlar

12 Eylül 2024 19:47