Beykoz Devlet Hastanesi İhmalsizlik İlgisizlik Ve Geç Tanı

12 Kasım 2023 14:19

Annemi 21 Ekim akşamı Paşabahçe'nin ilgisizliği ve sorumsuzluğundan ötürü geç kalınmış müdahale ile kaybettik... Tahlil sonuçlarının acil hasta gelmişse 2 saatte değil de yarım saatte çıkarabilmesi gerekiyor. Acil doktoru Doktor Mu. Er. Beyefendi annemin kalp hastası olduğunu bile bile sevk etmediniz. Hemşireler babama tahrik edici kelimeler ederek acımızın üstüne polis ekibiyle dışarı çıkarması kırmızı odaya alınana kadar hiçbir hemşire ve doktorun annemi takip etmemesi. Ve yapılan kırmızı odadaki müdahale rağmen karşımıza gelip annenizi yüzde 90 kaybedeceğiz deyip, buna rağmen yalandan 20 nabız ile hastaneden çıkartmanız, Siyami Ersek e sevk etmeniz. İlk başta yapılacak hamleyi 4 saat sonra yapmanız çok yazık her gün bu beddualar la yaşayın inşallah evet yapacağım hiçbir şey annemi getirmeyecek. İçimde acı dinmeyecek. Rabbim siz doktorların yakınlarını kaybettiklerini acısını aynı yaşadığımız gibi yaşamanızı temenni ediyorum... Hakkımı helal etmiyorum inşallah yaşadıklarımızı başka hastalara yaşatmazsınız

Esra sonuçtan hiç memnun değil

Acil Servis Ve Yoğun Bakımda Güven Sorunu

12 Şubat 19:37

25 Temmuz 2023 22:38

Gebze Fatih Devlet Hastanesinde Yaşanan İlgisizlik Ve İletişim Sorunları Hasta Haklarını Zedeliyor

24 Haziran 13:54
Fehime sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2024 06:27

06 Eylül 2023 17:29