Sümeyye sonuçtan memnun

25 Ekim 2024 12:07
Sümeyye'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü, teşekkür ederim.”

Betterme uygulaması Iyzico aracılığıyla, sebepsiz yere Ziraat Bankası kredi kartımdan düzenli bir şekilde para çektiğini fark ettim. Abonelik iptali için başvuru yaptığımda mail adresime herhangi bir ileti gönderilmedi. 4 ay boyunca 98 er tl den toplam 392 TL alınan paramın iadesini ve aboneliğimin iptal edilmesini talep ediyorum. Gereken yapılırsa iyi olur, aksi takdirde gerekli yerlere başvuru yapacağım.

25 Ekim 2024 13:44 (Şikayetten 1 saat sonra)
25 Ekim 2024 14:04

E-postama mailiniz iletilmiyor maalesef.

25 Ekim 2024 14:42
25 Ekim 2024 14:57

Sayın betterme Ekibi, Ben yalnızca 1 aylık bir paket satın almış ve ödemesini peşin olarak yapmıştım. Bunun dışında herhangi bir çekim için rızam alınmamıştır. Buna rağmen hesabımdan toplam 392 TL tutarında bir çekim yapılmıştır. Söz konusu kesinti benim onayım olmadan gerçekleşmiş olup, bu durumun düzeltilmesi adına ilgili tutarın tarafıma iade edilmesini talep ediyorum. Bu durumu daha fazla uzatmamak ve gerekli işlemlerin en kısa sürede başlatılması için yardımlarınızı bekliyorum.

25 Ekim 2024 15:11

Merhabalar tekrardan! Talebiniz uygun bir şekilde incelendi ve ele alındı. Lütfen e-postanızın gelen kutusunu kontrol ediniz. Başka sorularınız veya istekleriniz olursa eğer, sizlere yardımcı olmaya hazırız. Saygılarımızla, BetterMe Ekibi

30 Ekim 2024 14:32

Sorunum çözüldü, teşekkür ederim.

30 Ekim 2024 14:54

Merhaba, Talebinize yanıt vermek bizim için bir zevkti. Sizlere yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa bize bildirin. İyi günler!

29 Ekim 2024 14:50
Betterme Uygulamasının İzinsiz Para Çekimi Ve Abonelik Sorunu
Betterme Uygulamasının İzinsiz Para Çekimi Ve Abonelik Sorunu

16 Eylül 2024 12:17
Betterme - Dancing Üyelik İptali İstiyorum!
Birnur sonuçtan memnun değil

Birnur