Betsnew

Şikayet Yaz
21 Şikayet
Betsnew
Şikayet Yaz
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Süreci Belirsizliği

Metin
08 Kasım 2024 01:18
Ödeme Süreci Belirsizliği

Coşkun
24 Ekim 2024 14:31
Sezer sonuçtan hiç memnun değil

Betsnew'de Beklenmedik Hesap Engeli Ve Ödeme Sorunu

Sezer
24 Ekim 2024 03:52
Betsnew'de Beklenmedik Hesap Engeli Ve Ödeme Sorunu
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Furkan
17 Ekim 2024 19:02
Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert
02 Ekim 2024 00:45
Ekram sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Ekram
20 Eylül 2024 19:02

"Destek ekibinizin, yaşadığım aksaklıklar karşısında hızlıca harekete geçerek sorunumu çözmesi beni mutlu etti. Para çekme işlemlerimde yaşadığım gecikmelerin son bulması ve sürecin daha sorunsuz işlemesi beni memnun etti. Teşekkür eder, kaliteli hizmet anlayışınızı sürdürmenizi temenni ederim."

Ekram Şikayetini Yayından Kaldırdı
Volkan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Volkan
16 Eylül 2024 10:58

"Para çekeyim talebim sorunsuz bir şekilde gerçekleşti ilginiz için teşekkür ederim"

Volkan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hasan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Hasan
15 Eylül 2024 21:06

"Oran güncellemelerini hızlandırdığınız için teşekkür ederim."

Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Veysi sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Veysi
15 Eylül 2024 12:13

"Müşteri hizmetleri ekibinizin ilgisi ve çözüm odaklı yaklaşımı için teşekkür ederim"

Veysi Şikayetini Yayından Kaldırdı
Musa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Musa
14 Eylül 2024 21:32

"Para yatırma sorunumu çözüp hızlı bir şekilde geri dönüş sağladığınız için teşekkürler.""

Musa Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hasan
14 Eylül 2024 16:22

"Kimlik doğrulama sürecimi hızlandırdığınız için teşekkür ederim."

Hasan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ferhat sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Ferhat
13 Eylül 2024 18:22

"Teknik sorunları giderdiğiniz ve destek olduğunuz için teşekkür ederim"

Ferhat Şikayetini Yayından Kaldırdı
Hüseyin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Hüseyin
13 Eylül 2024 17:26

"Bonus sorunumla ilgili hızlı bir şekilde aksiyon aldığınız için teşekkürler."

Hüseyin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Veysel sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Veysel
13 Eylül 2024 11:57

"Sağ olun"

Veysel Şikayetini Yayından Kaldırdı
Selami sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Selami
13 Eylül 2024 11:05

"Arayıp para çekme talebim sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirmem için yardımcı oldular param geldi çok çok teşekkür ederim"

Selami Şikayetini Yayından Kaldırdı
Mevlüt sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Mevlüt
07 Eylül 2024 13:03

"Çok hızlı bir şekilde pozisyon alıp hatalı üyelik bilgilerimi değiştirmeme yardımcı oldular böylelikle sıkıntısız bir para çekeyim işlemi gerçekleştirdim. Teşekkürler..."

Mevlüt Şikayetini Yayından Kaldırdı
İsmail sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
İsmail
07 Eylül 2024 11:39

"Çekim talebim sorunsuz bir şekilde gerçekleşti sorun benden kaynaklanmış arayıp ilgilendiler teşekkür ederim"

İsmail Şikayetini Yayından Kaldırdı

Muhammet
30 Temmuz 2024 14:30
Betsnew Çekim Limiti Sorunu Ve Hesap Kapatılması
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

21 Temmuz 2024 23:41
Betsnew Para Çekme Saçmalığı
Muhammed sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Muhammed
25 Haziran 2024 08:06

"Aradılar şikayetimi çözdüler çok memnun kaldım. Teşekkürler..."

Muhammed Şikayetini Yayından Kaldırdı
Berk sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Berk
25 Haziran 2024 08:06

"Sorun çözüldü. Bir kere en az 1,30 orandan çevirmem gerekiyormuş. Tüm sitelerde kural böyleymiş. Dediklerini yaptım. Param direkt çekilebilir tutar oldu zaten. Teşekkürler..."