Eren sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Betist Sisteme Giriş Yapamıyorum

26 Temmuz 2024 18:24
Eren'in Teşekkür Mesajı
“Orhan bey sağ olsun çok yardımcı oldu ve sorunumu çözdü. Teşekkürler...”

Giriş yapamıyorum. Şifrem ya da kullanıcı adımın hatalı olduğunu söylüyor sistem, fakat ne zamandır girdiğim site belki 1 seneyi geçti. Hep girdiğim şifre ve kullanıcı adı ama şu an kabul etmiyor ve ekstra şifremi değiştirmek istiyorum. E-posta adresime şifremi değiştirmem için bir bağlantı gönderiliyor. Ona tıklıyorum, şifremi değiştirmeye çalışıyorum fakat hiçbir şekilde işlem gerçekleşmiyor. Lütfen yardımcı olun.

27 Temmuz 2024 20:41 (Şikayetten 1 gün sonra)
27 Temmuz 2024 20:43

Tamamdır umarım en yakın zamanda dönüş sağlarsınız

29 Temmuz 2024 11:13

Hala bir gelişme yok benimle iletişime gecen olmadı nedir bu böyle

02 Kasım 2024 16:29

Merhaba Eren G. Şikâyetiniz ile ilgili detaylı kontrollerimizi tamamladık. Sizlere en doğru şekilde yardımcı olabilmemiz ve çözüm sürecini başlatabilmemiz adına GSM numaranızı lütfen aktif tutun! Anlayışınız için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla Bahsin yeni adı BETİST

02 Kasım 2024 16:30

Telefonla arandım fakat birden kapandı en yakın zamanda tekrar arayabilir misiniz?

02 Kasım 2024 16:35

Orhan bey sağ olsun çok yardımcı oldu ve sorunumu çözdü. Teşekkürler...

Emir sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Hesabıma Giriş Yapamıyorum Kimse Yardımcı Olmuyor

02 Temmuz 2025 17:52
Hesabıma Giriş Yapamıyorum Kimse Yardımcı Olmuyor
Fatma sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Fatma
31 Aralık 2023 22:57
"Betist çok tesekr ederim"
Betist Hesap Erişim Sorunu İçin Destek Talebi
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Betist Giriş Sorunu Yapamıyorum

Fatma
14 Eylül 2024 19:54
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

20 Ocak 2025 20:02
"İlgisinden dolayı betiste teşekkür ederim"
Kullanıcı Hesabındaki Güvenlik Açığı Ve Kayıp Para Sorunu
Eyup sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

30 Aralık 2023 22:05
Betist Sitenize Giriş Sağlayamadım