Zor Durumda Bırakıldık

30 Mayıs 2024 21:21

Ben nişanlımla normal bir şekilde oturuyordum, normal bir çift gibi yanımda oturuyordu, elini omuzuma atmıştı. Telefonda oyalanıyorduk ve oradan bir çalışan gelip yanımıza, bizi rahatsız edip müdür beyin gönderdiğini söyleyip sosyal mesafeye dikkat etmemiz gerektiğini belirtti. Biz orada herhangi kötü bir şey yapmıyorduk, normal bir çift gibi nişanlım bana sarılmış telefonla uğraşıyorduk. Yani orada biz nasıl bir duruma düştük, özellikle nişanlım ne kadar kötü oldu. Ben gereğinin yapılmasını istiyorum ve gereği yapılana kadar elimden gelen her şeyi yapacağım, bilginiz olsun.

30 Mayıs 2024 21:10

Adana Seyhan Beta Tea müdürü tarafından ben nişanlımla normal bir şekilde oturuyorum nişanlım benim yanımda beni normal insan gibi sarmış telefonda uğraşıyoruz yani hangi hakla bizim yanımıza çalışanını gönderip sosyal mesafeye dikkat etmenizi söylüyorum müdürüm dedirtebiliyor ona ne ben nişanlımla nasıl oturacağım ben ona mı soracağım onu ne kadar ilgilendiriyor Bu nasıl bir işletmedir bu ve hakkımı sonuna kadar arayacağım orada nişanlım çok zor durumda kaldı çok kötü duruma düştük biz orada yani yapılan terbiyesizliğin haddi hesabı yok bunun için her türlü hakkımı arayacağım ve yasal yolla da ben bunu bir çözüme ulaştıracağım

30 Mayıs 2024 21:11

En kısa zamanda çözüme ulaşmasını diliyorum

31 Mayıs 2024 10:03 (Şikayetten 12 saat sonra)
31 Mayıs 2024 11:15

Benim şikayetim Adana Seyhan Çarşı şubesinde ben ve nişanlım oturuyorduk siparişlerimiz geldi siparişlerimizi yedikten sonra normal bir çift gibi nişanlın bana sarılmış telefonla ilgileniyordu yanımıza oranın bir çalışanı gelip müdürüm beni gönderdi sosyal mesafenize daha dikkatli olmanızı istiyor dedi hangi hakla bana bunu diyor ben oradan nişanlımla normal bir şekilde oturuyorum daha sonra biz hiçbir şey demeden kalktık gittik oranın müdürü kimse gerekeni yapılmasını istiyorum nişanlım çok kötü duruma düştü ben de çok kötü bir duruma düştüm o kadar insan içine girip böyle konuşulması doğru bir şey mi onu ne kadar ilgilendirir benim nişanlımla oturduğum veya ne yaptığım o kim oluyor gereken cezayı işlemi istiyorum ve bunun için mahkemeye başvuruda bulunacağım

31 Mayıs 2024 13:50
01 Haziran 2024 11:01

15 Mart 2025 09:23

15 Mart 2025 09:23

Hakan
03 Mart 2025 19:01

Faruk
29 Ekim 2023 13:15
Çaykur Maça Biletsiz Girenler Yüzünden Mağdur Olduk. Kimse İlgilenmedi.