Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

02 Temmuz 2024 06:49

Yaklaşık 7-8 ay önce hangi satıcıdan aldığımı hatırlamadığım @bestway markası elektrikli şişme yatak satın almıştım. Satın aldığımdan bu yana defaatle her şişirdiğimde gözle görülemeyecek kadar ufacık deliklerden hava kaçırıyordu. O nedenle her seferinde delikleri yapıştırıcı ile kapatmaya çalıştım. Ufak olduğu için iade etmeyi hiç düşünmemiştim. Fakat zamanla yatak yamalı bohçaya döndü. Yatağı sürekli müdahale ettiğim için ve satın aldığım satıcıyı da hatırlayamadığım için yatağı iade edemedim ve bu şekilde kullanmak zorunda kaldım. Sonunda anladım ki yatak şişirildikçe içten içe yırtılıyor ve dikişleri az bir şişirmeyle ufak ufak patlıyor ve fotoğraflarda göründüğü gibi bombeli bir şekle girdi. Sanki engebeli bir arazide yatar oldum. Yatağın malzemesi mi çürümüş anlamadım sonuç resimde görüldüğü gibi. Eğer bestway in marka değeri varsa @bestway yetkililerine buradan sesleniyorum, bu ayıplarını gidermelerini ve mağduriyetimi gidermelerini rica ediyorum. Mehmet Nusret B**** - m******@hotmail.com

02 Temmuz 2024 07:22

Satıcı Bermuda

Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
22 Ağustos 2024 23:46
Şefika sonuçtan hiç memnun değil

Şefika
14 Eylül 2025 09:46
sisme-yatak-garanti-suresinde-hava-kaciriyor-degisim-talebim-var-1.jpg

Gulşah
31 Temmuz 2023 16:31
Bilnur sonuçtan hiç memnun değil

Bilnur
11 Temmuz 2025 17:21