Beşiktaş Dergisi Abonelik İptali Yapmıyor

19 Şubat 2024 16:05

Beşiktaş Dergisi tarafından ocak ayının ikinci haftasında dergi aboneliği ile ilgili arandım kulübe destek olmak adına bir adet dergi aboneliği satın aldım ancak şubat ayının 20si olmasına rağmen hala dergi gönderimi sağlanmadı. Bunun üzerine sosyal sorumluluk projesi kapsamında durumu iyi olmayan taraflarımıza destek amacıyla dergi aboneliği alıp alamayacağım soruldu ve her ay kime yardım yapılacağı konusunda da tarafıma bilgilendirme yapılacağı söylendi. Şubat ayının sonu gelmesine rağmen herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Ben bu sebeple aboneliğimi iptal ettirmek istedim. Ancak Telefon ile aradığım zaman telefonlara bakan hanımefendiler hiçbir şekilde iptal konusunda yardımcı olmayıp işlemi gerçekleştiremeyeceklerini söyleyerek plaket, indirim çeklerinden bahsedip durdular. En son da bu ay ki yardımın kime yapılacağını sorduğumda ise Edirne Uzunköprü beşiktaşlılar derneğine yapıldığı söylendi. Kendilerine hani doğrudan taraftarlara yardım yapılacaktı diye sorduğumda ise dernekler aracılığı ile yapıyoruz denildi. Bu durum başta belirtilmemişti. Telefon aracılığı ile bir sonuç alamayacağımı anlayınca görüşmeyi sonlandırdım.
Dergi aboneliklerimi süreçten soğumuş olmam ve hala herhangi bir hizmet almamış olmam sebebiyle iptal ettirmek istiyorum. Toplamda 7880,00 TL ödeme yaptım.

19 Şubat 2024 18:11 (Şikayetten 2 saat sonra)
19 Şubat 2024 18:43

Değerli Taraftarımız, İletmiş olduğunuz konu yetkililerimiz tarafından çözümlenmiş olup tarafınıza da bilgi aktarımı sağlanmıştır. İyi ki varsınız! Saygılarımızla, Pozitif İnteraktif Danışmanlık ve İletişim Hizmetleri Pazarlama Ticaret A.Ş.

Caner sonuçtan hiç memnun değil

20 Ocak 2025 23:31