28 Haziran 2024 17:43

BİM'den düdüklü tencere seti aldım kardeşime hediye olarak. Akşam kapanmak üzere aldığım ürünü ertesi sabah denemek istedim. Su kaynatıp kiri ve zehri aktarılsın, sonrasında kullanılır diye düşündüm fakat su koyduğumda içinde biraz bittiğini görüp hemen kapattım. Ocağı kapatıp kapağı açtığımda kapak aparatı erimiş. Böyle bir şey nasıl olabilir? Çok kalitesiz bir malzeme kullanılmış. Tencerenin dibinde kararmalar gördüm. Deterjan vesaire ile parlatmaya çalıştıkça ürün kendine gelemedi. Hiç yemek dahi pişirmediğim ürünü kutusuna koyup BİM'e göstermek istedim. Dediler ki yetkiliye göstermemiz lazım, fişi ile beraber koydum. Aramalarını bekledim, bir haftayı geçti, ne arayan ne soran oldu. Zaten hediye almıştım, o güne evime döndüm, kardeşime bilgilerini verip beklemesini söyledim. Onlar seni arar diye fakat ne var ki hiç kimse aramadı. Bir hafta geçti, arayan soran olmadı. Bugün itibariyle kardeşime artık sen git ne oldu bu üründen neden haber gelmedi hala dedim. O da gittiğinde kutusunu bıraktığımız gibi kardeşime geri iade etmişler. Ürün belli ki hiç açılmamış, kenarda kıyıda köşede sanki yetkiliye göstermiş gibi resmen saklamışlar. Ya hiç mi bir tedarik olmaz? Ya insana, müşteriye öyle bakılmayan ürün gönderilir mi? Ne oldu BİM'e? Güvendik aldık. Bugüne kadar da çok şey aldım, arkasında durmadığınız ürünü satışa sunmayın madem. Ben kardeşime hediye etmiştim, sizin yüzünüzden kardeşime rezil oldum. Bu yaptığınızı hiç hoş bulmuyorum, hiç beğenmedim. Zaten aramıyorsunuz müşteriyi, sormuyorsunuz ve üstüne üstlük ürüne bakmadan geri iade etmişsiniz. Ayıptır ya, sizi şiddetle kınıyorum. Kapak erimesi nedir ya? Senelerdir kullanıyorum, ev hanımıyım, benim başıma hiç gelmedi. En kötü ürün bile gelmedi. Ya insan o kapağı ayıptır ya böyle gönderir mi? Çok ayıp ettiniz.

Arızalı Tencere İçin Satıcı Ve Marka Sorumluluk Almıyor Mağdur Edildim

02 Temmuz 2025 10:30
arizali-tencere-icin-satici-ve-marka-sorumluluk-almiyor-magdur-edildim-1.jpg
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Paslanan Tencere Seti ve İade Sorunu

07 Ekim 2024 09:04