Hürsultan Mutfak Eşyaları Düdüklü Tencerem Bomba Gibi Patladı

Hürsultan Mutfak Eşyaları Düdüklü Tencerem Bomba Gibi Patladı
25 Kasım 2023 08:121.831

Kullandığım, Hürsultan marka düdüklü tencere yaklaşık 15 gün önce eşim yemek yaparken bomba gibi patladı.
Tencere patladığında eşim mutfaktaydı eşime bir şey olmadı çok şükür ama olabilirdi.
Mutfağım mahvoldu, her yer battı, aspiratörüm kırıldı, duvarlarım, mutfak dolaplarım battı. Tam 3 gündür temizlik yapıyoruz.
Ürün kataloğunda 10 yıl kullanım ömrü var yazıyor ama daha 6. Yılında tencere patladı. Yaşadığımız bu olay ciddi yaralanma veya ölümle sonuçlanabilirdi. Firma ile iletişime geçtim tencerenin ve mutfağın resimlerini çekip gönderdim. Tencerenin gövdesinin kendilerine ait olduğunu ama kapağın kendilerine ait olmadığını iddia ettiler. Tencereyi göndermemi yerine yeni kapak göndereceklerini söylediler. Tencereyi firmaya gönderdim yeni kapak takmışlar ama taktıkları kapak Schafer marka. Sebebini sorduğumda biz kapaklarımızı Hürsultan olarak üretmiyoruz dediler, ürettiğimiz kapaklar başka marda diye açıklama yaptılar. Tencere Hürsultan, kapak başka marka olarak satıyorlarmış demek ki. Üstüne bir de 650 TL para istediler. Hürsultan markası ile düdüklü tencere bomba etkisinde patlıyor.

Grup Teknik Tefal Rowenta WMF Servisin Hatası

19 Eylül 2024 19:03941

20 Aralık 2023 tarihinde aldığım WMF düdüklü tencere seti (6,5 litre + 3 litre) 4 ayda tam 5 defa servise gitti. Düdüklü...