Diyet Paketi Alımında İlgisizlik Ve Geri Ödeme Sorunu

23 Aralık 2024 20:324.579

Kendisinden 3 aylık diyet paketi almıştım ancak sadece ilk zamanlar ilgilenildiği için geri kalan zamanlarda hiçbir şekilde destek ve yardım olmadı. Diyet konusu ile kendisine mesaj attığımda (diyete ara verelim) diye kendisi bana tamamdır, geri kalan kullanmadığınız ayların ödemesi tarafınıza en kısa süre içinde yapılacaktır. Sadece siz Gmail adresinizi gönderin, oradan bilgi vereceğim, sıkıntı etmeyin. Kesinlikle dedi. Ve halen günler, aylar geçti, hem mesajlarıma dönüş yapmıyor hem de ödeme yapılmadı. Kesinlikle pişman olursunuz. Hiçbir şekilde ilgilenilmiyor, ücret hesabına yatana kadar mesajlara vs. sorulara dönüş var ama aldıktan sonra çok pişman olursunuz.

29 Ocak 2025 19:07

Kendisine daha önce de bu mecraya şikayet yazmıştım şimdi tekrarlamak istiyorum kendisi hem ödemeyi alıyor ardından ödemeden sonra mesajlara cevap vermiyor ve daha sonrada engelliyor paranızla rezil oluyorsunuz ve bir liste için tabirle söyleyeyim 50 sefer söylemek gerekiyor ama ona rağmen yine cevap vermiyor

22 Ocak 2025 12:15

İademi yaptı. Bu da bana ders oldu. Bundan sonra bilmeden güvenmeden hizmet almam

20 Ocak 2025 18:39

30 Aralık 2024 tarihinde, diyetisyen Berna Macit’in Instagram reklamları üzerinden 5 aylık diyet paketi satın aldım ve ödemelerimi gerçekleştirdim. Kan tahlillerimi yükledim, ancak bu yüklemenin tamamlanıp tamamlanmadığıyla ilgili herhangi bir geri dönüş almadım. Bir hafta sonra, ısrarlı hatırlatma bir aylık diyet listesini aldım. Ancak, önceki online danışmanlık deneyimlerimde böyle bir belirsizlik yaşamadım. İletişimin bu tür hizmetlerde önemli olduğunu düşündüğüm için, bu hizmeti almama kararımı kendisine bildirdim ve kalan ücretin IBAN’ıma iadesini talep ettim. Bir aylık diyet listesini almış olmam nedeniyle bu döneme dair feragat ettim, Maalesef, Instagram üzerinden gönderdiğim mesajlar sadece okunmuş, WhatsApp üzerinden ise hiçbir geri dönüş alamadım. Bu durumda, ödeme yapılmazsa CİMER, Sağlık Bakanlığı ve diğer ilgili mercilere başvuracağımı belirttim, ancak hala herhangi bir yanıt alamadım. Ücret iadesi istiyorum.

Aldığım Diyetisyen Hizmetinde İlgisizlik Ve Yetersiz Destek

23 Temmuz 2025 02:458.099

Kendisinden bir aylık paket (2500 TL) satın aldım. Fitoterapi desteği de vereceğini söyledi, ancak hiçbir zaman almadım....

2 Destek