Bella World Ödeme Hususunda Tehdit Edildim!

15 Mayıs 2024 16:26

Ümraniye Bella World'den G8 ve epilasyon paketi aldım. Seanslara girdikçe ödememi yaptım. G8 paketimden girmediğim seans ücretini bile ödedim. Epilasyon paketinden iki seans girdim ve ödemesini yaptım. Ancak kalan seanslar için ne randevu oluşturuldu ne de tarafıma randevu için arama yapıldı. Paketi satın aldığımdan beri sadece ödeme için arandım; ne üslup ne de saygı vardı. Kurum sadece para için çalışıyor gibi görünüyor. İnsan sağlığı önemsenmiyor, hijyen yok ve kullanılan makinelerin temizliği yapılmıyor. Personel yetersiz. Gecikmiş ödemeler için arandığımda, girmediğim ama peşin ödeme yaptığım paketle borcumu kapatmam gerektiğini söyledim. Ancak bana her paket için ayrı ödeme yapmam gerektiği yanıtı verildi. Daha sonra personel değişikliği olduğu ve temizlik yapıldığı söylendi. Seans oluşturulacağı teklif edildi ancak bu teklif, ödeme konusunda 'hayır' cevabını alana kadar yapılmadı. Gelmek ve ödemek istemediğimi, neticede hizmet alamadığımı ve en son 19 Nisan'da bana randevu için dönüş yapılacağını söyleyip yapmadıklarını ilettiğimde, senetlerin avukata verileceği tehdidiyle karşılaştım. Kendilerinden şikayetçiyim.

Suat
Suat

Sonra neler oldu bizim gibi mağdur olanları aydinlatirmisiniz

Özge
Özge

Sonrasında hiçbir yaptırım yapmadılar sözde tehdit etmekle kaldılar

Süleyman
28 Kasım 2023 08:10