BEIJE Beije Üst Üste Zam Yapıyor

03 Temmuz 2023 00:19

Beije ped markasına ortalama 1 buçuk yıl önce abone oldum. 2 ayda bir makul fiyatlar olduğu için aboneliğe devam ettim. Fakat son aylarda sürekli zam yapmak nedir yahu. İsteyerek yapmıyoruz falan da yazıyorlar. Madem isteyerek yapmıyorsunuz neden ürünlerin kalitesini düşürdünüz bu kadar? Fiyat yükseldikçe kalite inanılmaz düştü. Pedin bantlarını sökerken parçalanıyor. Bantları tutmuyor. Bu mu sizin müşteri memnuniyeti politikanız? Aboneliğimi iptal ediyorum. Sizlerde diğer firmalar gibi oldunuz iyice. Kalite düşmeseydi iyi ürün mecbur fiyat yükselir derdim ama fiyat performans ürünü değil artık. Resmen insanları uyutuyorsunuz. Hani en ucuz ve kaliteli sizdiniz?!

04 Temmuz 2023 17:01 (Şikayetten 1 gün sonra)
09 Ekim 2023 13:26

Tamam fiyat politikanızı anladım da neden kalitesi düşürüldü ürünlerin. Hem günlük pedler hem de normal pedlerin açarken ortadan ikiye ayrılıyor. Pamukları çıkıyor kendiliğinden. Fiyatı yükseltme konusunda bu kadar özverili davranıyorsanız ürünlerin kalitesini de düşünmenizi tavsiye ederim.  iki tane açtım ikisi de daha üstteki poşetini çıkaramadan ortadan ikiye ayrıldı.

11 Ekim 2023 15:35

Merhaba, Aslında ürünümüzün içeriğinde herhangi bir değişiklik yapmadık, sadece yapışkanlığı artırdık. Sanıyoruz ki elinize üretim hatası olan ürün ulaştı, kusurumuza bakmayın. 🙏🏻 Bize ulaşabilirseniz, hatamızı telafi etmek isteriz. Sevgiler, ♥️ beije

Bengisu
28 Ağustos 2023 01:07