Baywin

1.236 Şikayet
Baywin
(337 değerlendirme)
Şikayet Yaz
Mücahit sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Mücahit
01 Ekim 2024 15:33
Mücahit Şikayetini Yayından Kaldırdı
Alper sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Alper
30 Eylül 2024 12:48
Alper Şikayetini Yayından Kaldırdı
Erol sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Erol
29 Eylül 2024 15:28

"Teşekkürler sorunum çözüldü"

Baywin De Yatırdığım Paranın Hesabıma Geçmemesi
Mustafa sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
29 Eylül 2024 14:45

"Teşekkürler sorunum çözüldü"

Mustafa Şikayetini Yayından Kaldırdı
Sertif sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Sertif
29 Eylül 2024 03:46

"Baywin müşteri temsilcisi melisa hanıma çok teşekkür ediyorum sorunum en hızlı şekilde çözüldü"

Sertif Şikayetini Yayından Kaldırdı
Tülay sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Tülay
28 Eylül 2024 21:39

"Temsilci iletişime geçti sorun çözüldü. Teşekkürler…"

Tülay Şikayetini Yayından Kaldırdı

Hüseyin
28 Eylül 2024 17:43
Baywin Ürün Gelmedi Ürün İadesi Gerçekleşmedi
Yonuz sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Yonuz
28 Eylül 2024 02:00

Yonuz Şikayetini Yayından Kaldırdı
Mert sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Mert
28 Eylül 2024 00:48
Mert Şikayetini Yayından Kaldırdı

Berkan
25 Eylül 2024 23:28
Mehmet sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

24 Eylül 2024 14:53

"Sorunum giderildi teşekkürler ederim"

Baywin Mağduriyeti Mi Giderin
Caner sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Caner
23 Eylül 2024 11:18

Caner Şikayetini Yayından Kaldırdı
Suleyman sonuçtan hiç memnun değil

Suleyman
23 Eylül 2024 03:08
Baywin Haftalık Kayıp Bonusu Eklemiyor.
Baywin Haftalık Kayıp Bonusu Eklemiyor.

Zafer
21 Eylül 2024 23:02
Baywin Sürekli Gönderilen Mesajlar!
Baywin Sürekli Gönderilen Mesajlar!
Erdal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Erdal
18 Eylül 2024 21:10

"Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için ama şunu belirtmek isterim sitenize telefon numaram kullanılmış olacak ki bu mesaj bana geldi bunu da düzeltmenizi rica ederim hiçbir bahis oyun vs. Bir aboneliğim ve ilgim yoktur. Tüm haklarım saklıdır."

Baywin Üzerinden SMS Geliyor Yabancı GSM Numaralarından SMS Geliyor

Nassal
18 Eylül 2024 20:17
Barış sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Barış
18 Eylül 2024 13:52

"Teşekkür ederim"

Serhat
18 Eylül 2024 08:46
Hüseyin sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Hüseyin
18 Eylül 2024 06:08
Hüseyin Şikayetini Yayından Kaldırdı
Çağdaş sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Çağdaş
18 Eylül 2024 00:35

"Kısa sürede gelen cevap için teşekkür ederim"

Çağdaş Şikayetini Yayından Kaldırdı
Sercan sonuçtan memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Sercan
16 Eylül 2024 19:32

"Güvenilir nadir sitelerden biri memnunum gayet başarılı"

Sercan Şikayetini Yayından Kaldırdı
Abuzer sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Abuzer
16 Eylül 2024 19:25

Abuzer Şikayetini Yayından Kaldırdı
Ramazan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Ramazan
16 Eylül 2024 14:25

"Sorunum giderildi teşekkür ederim"

Baywin Para Yatırma Sorunu Ve Hesaba Geçmemesi
Yusuf sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.
Yusuf
16 Eylül 2024 14:05

"M** hanım aracılığı ile Baywin destek ekibine teşekkürler"

Yusuf Şikayetini Yayından Kaldırdı

Marka Profili