Mustafa sonucu yetersiz buldu Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Baywin Şikayeti

04 Aralık 2023 10:12

Baywin adlı sitede olumsuz bir deneyim yaşadım. 100 TL karşılığında %100 slot bonusu aldım ve bu bonusun 5 katı çevrim şartı ile birlikte anapara+Bonus olarak en fazla 10 katına kadar çekim talebinde bulunabileceğim belirtildi. Çevrim şartlarını tamamladıktan sonra 650 TL çekim talebinde bulundum ancak talebim, çekim miktarının 10 katı olması gerektiği gerekçesiyle reddedildi. Bakiyemi sıfırlayıp bonussuz olarak yeniden para yükledim ve 300 TL kazanç elde ettim. Ancak çekim talebim, devam eden bir Bonus olduğu gerekçesiyle yine reddedildi. Hesabımda devam eden bir Bonus olduğunu ve bu yüzden 300 lirayı da çekemeyeceğimi söylediler. Canlı destek hattı açıklama yapmıyor. Yaşadığım bu problem çözülse bile artık bu siteden memnun kalmadım ve ayrıca benden aldıkları parayı da geri istemiyorum. Baywin yetkilileri, siz parayı kolay kazanıyor olabilirsiniz ama biz 30 gün emek veriyoruz. Sitelerimizde belki 300-500 TL kazanırız, bu ay bir ihtiyacımızı gideririz umuduyla oynuyoruz ama hakkımız sizde kalmamalı.

baywin-sikayeti-3.jpg
baywin-sikayeti-2.jpg
baywin-sikayeti-1.jpg
04 Aralık 2023 16:14 (Şikayetten 6 saat sonra)
06 Aralık 2023 02:02

Siz call center daki kadına dua edin yoksa burda kalmazdı baywin.

Baywin Slot Oyunlarından Düşük Kazanç Ve Zorlu Çevrim Şartları

Sedat
17 Aralık 2023 05:25
Cemal sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Cemal
01 Kasım 2024 00:05
"Gerekli arama yapılmış olup tarafıma ulaşıldı. Çözümlendi. Teşekkür ederim"
Bora sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

17 Mart 2024 23:46
"Tamam çözüldü. Teşekkürler..."