Bayram Tekstil (Elazığ) Tost Makinesi Bozuk

26 Haziran 2023 15:20

Bayram tekstilde tost makinesi aldık. Ürünü eve getirdik. Kutudan bozuk çıktı, tekrar geri götürdüm iade almadılar, değişim yaptılar. Değişimde verdikleri tost makinesi ilk kullanımda yandı, geri getirdim, beni yetkili servise yönlendirdiler. Götürdüm, yetkili servis bozuk dedi. Tekrar geldim, paramı iade edin dedim, bizde iade yok, değişim var dediler. Allah büyük, getirdikleri tost makinesi deneyin dedim, o da kendi mağazalarında yandı. Sıfır kutulu paramı aldım, siz de Bayram Tekstil olarak bu durum yeterince kötü.

26 Haziran 2023 15:29

Bayram tekstilde tost makinesi aldık urunu eve getirdik kutudan bozuk çıktı tekrar geri götürdüm iade almadı değişim yaptı deisimde verdikleri tost makinesi ilk kullanımda yandı geri getirdim beni yetkili servise yönlendirdiler götürdüm yetkili servis bozuk dedi tekrar geldim paramı iade edin dedim bizde iade yok değişim var dediler Allah büyük getirdikeri tost makinesi deneyin dedim oda kendi mağazalarında yandı sıfır kutulu paramı aldım sizde bayram tekstil olarak bu rezillik size yeter

Burhan
Burhan

Aldığınız ürün kampanyalı 430₺ aldığınız ürün iadenizi almışsınız garantisi işlenen ürünün muhatabı servis olması gerekirken sizin mağazaya gelip batırıp çağırmanız hatta mağazadan izinsiz çekim yapmanız. Çalışanları çekmenizin de ne kadar doğru onu sorgulayın lütfen.

Ekrem
Ekrem

Kardeşim sen nasıl bir ticaret yapıyorsun yetkili servis arızalı diyor alin diyor bu mal bozuk diyor senin personellerin almıyor almadığı halde değişimi bile kabul etmiyor 2. Kez servise gittim adam alin diyor yok diyor ben değişim yaparım diyor yeni bir tost makinesi getirdi çalıştırın sorun yoksa alayım diyorum oda dükkanda yandı bozuk çıktı ücretimi iade edin diyorum hala bana iade yok değişim var diye dayatıyor ben mi doğruyum sen mi doğrusun önce bir esnaf olmayı öğrenin bana patronun num verin goreseyim diyorum görüşemezsiniz diyor bunu esnaflık

15 Mayıs 2025 21:51
Kader sonuçtan çok memnun

05 Ağustos 2025 11:32
"Teşekkürler ilginz için 🙂"
Kırık Çay Seti İçin Değişim Yapılmıyor Mağduriyetim Giderilmiyor
kirik-cay-seti-icin-degisim-yapilmiyor-magduriyetim-giderilmiyor-2.jpg