Barış sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Garanti Kapsamı Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti

Baymak Kombi Garanti Kapsamı Sorunu Ve Yüksek Servis Ücreti
Barış
04 Aralık 2024 12:42

Baymak lunatech kombi aldım. Yaklaşık 1.5 yıl oldu. Garanti kapsamı devam etmektedir. 1 aydır aşırı derecede bar farkı olmaya başladı. Örneğin 37 dereceden 40 dereceye çıkardığımda 1.5 olan var 2.5 çıkmaktaydı. Konu ile ilgili Baymak'ı aradım iletişim kuracak biri dahi bulamadım. Bana sistem eve en yakın Baymak servisine yönlendirme mesajı attı. Aradım kendilerini geldiler eve. Basınç azalmış havası bitmiş dediler. Bu garanti kapsamında değildir. Bakımınızda gelmiş zaten deyip pompa ile hava basıp içinide nemli bezle silip 1000 TL ücret aldılar. Havası bittiyse garantiden yapılır. Sonuçta bu pislik vs değil. Hatasına bakılır. Direkt garanti dışı deyip paralarını almaları çok saçma. Bana bir numara arattılar Baymak yetkili servis diye orası da aynı şeyi söyledi. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne de taşıyacağım fakat insanlarında servis bakımından mağdur edildiğini ve garanti kapsamında olan bu işi garanti dışı deyip 1000TL ücret almalarını kesinlikle doğru bulmuyorum. Ayrıca verdikleri kağıtta garanti yok diye de not tuttular.

04 Aralık 2024 13:21 (Şikayetten 39 dakika sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

Ayşegül sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Yönlendirme Ve Servis Hataları Nedeniyle Baymak Kombi Mağduriyeti

Ayşegül
14 Nisan 19:37
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Kurulum Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

Murat
06 Ocak 11:15
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Kombi Garanti Kapsamı Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı

Merve
25 Şubat 14:35

Baymak Kombi Servisinden Haksız Yere Alınan Bakım Ücreti İadesi Talebim

Ersin
24 Nisan 02:46

Baymak Kombi Servis Ücreti Ve Garanti Sorunu!

Akın
28 Kasım 2024 22:21