09 Ağustos 2024 19:09

Sayın Yetkili,
İzmir Optimum Koçtaş tan iki adet klima aldım. Klimalar geldi, montaj günü ben tadilat yapılan evime rahatsız olduğum için gidemedim. Tadilat yapan gençlerden biri ilgilendi ve bana senin istediğin yere balkon dışına montaj yapılamazmış, balkon demirleri sökülecekmiş gibi bir sürü engel öne sürdü ve iki klimanın motorunu da küçücük balkona monte edip gitmiş. Oysa ki binada herkesin klima motoru balkon dışında. İçerideki makinenin birini de duvara sıfırlamadan takmış. Sonra aradık, bize 5-6 bin liraya yerini değiştiririz dediler. Baymak markasına güvenerek aldığım iki klimamı da daha kullanmaya başlamadan yaşadığım bu mağduriyetimin giderilmesini çok rica ediyorum.

14 Ağustos 2024 19:15

Merhaba, Bugün benim bu platforma tekrar şikayetimden sonra Baymak müşteri hizmetlerinden Melisa Hanım arayarak, yine harika çözümler sundular. Şöyle ki; klimaların montajının yerleri vinç ya da balkon sökülerek yapılacağından ve metal boru ekleneceğinden ki halen buna gerek olmadığını anlatamadım, ücret talep ettiler. Yani özetle Baymak firması tek kelimeyle bende hüsran yarattı. İki adet yeni aldığım klimalarımı kullanmadan hakikaten soğudum, yani gerçekten tebrik ediyorum. Ben gerekli hukuki haklarımı arayacağım, ve firma ile ilgili memnuniyetsizliğimi her platformda haklı olarak ifade edeceğim. İşini hakkıyla yapan tüm markaları da tebrik ediyorum, iyi ki varlar. Saygılarımla.

14 Ağustos 2024 19:14

Hiçbir gelişme yok maalesef. Firma kendi hatasını ücret karşılığı düzeltmeyi teklif ediyor.

14 Ağustos 2024 13:21

Sayın Yetkili tekrar merhaba, Baymak firmasından almış olduğum iki adet klimamın iç ve dış montajında yaşadığım olumsuzlukları, mağduriyetimi defalarca iletmeme rağmen bir sonuç alınamamıştır. Şöyle ki; İki klima dış montajı tüm bina sakinlerinin aksine küçücük balkonun içine dışına kurulmasıyla ilgili bir çok zorluklar öne sürerek monte edilmiş, dış cepheye montaj yapamayız diyen servis ekibi her klima için ikişer bin lira artı ek kablo ücreti ( ki bu kablonun zaten en az 4-5 metre olması gerekmekte yani yeterli) toplamda 6000 TL talep etmiştir. Yani 6000 lira ödenirse yapamayız dedikleri montaj yapılabiliyor. Baymak merkeze yazılı ve telefonla, görsellerle defalarca ilettiğim mağduriyetime verilen son çözüm cevabı da daha ilginçtir; klima vinçle ya da balkon demirleri sökülerek kurulacak, kablo eklenecek ve de ikinci bir montaj olduğundan ücretlendirilecek. Ben hakikaten Baymak markasının kendi hatasının üstüne müşteriye maddi- manevi böyle bir kaybı çözüm olarak ileri sürmesini anlamlandıramıyorum. Tüm aparmana sordum, klima montajlarında ne vinç kuran olmuş, ne de balkon demiri söken. Baymak bize ilki yaşamak istiyor sanırım. Mağduriyetimin giderilmesini acilen önemle rica ediyorum.

10 Ağustos 2024 11:01 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

14 Ağustos 2024 19:20

Baymak firmasının müşteriye sunduğu ücretli çözüm gerçekten şaşırtıcı ve hakkaniyetli değil. Böyle bir marka adına çok üzücü. Bir daha bu markayı asla tercih etmeyeceğimi ve her platformda da bu memnuniyetsizliğimi bir tüketici olarak ifade edeceğimi belirtmek isterim.

14 Ağustos 2024 19:28
Baymak Klima Motoru Montajı

Yukarıdaki işaretli balkon içindekiler benim klima motorları. Dıştakiler alt komşu dairelerin klima motorları. Hiçbir komşu da montajda vinç kullanmamış ve balkon söktürmemiş, işi mi bilmiyorlar acaba diğer markalar? Gerçekten çok üzücü.

Münir sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Ersa Teknik Klima Kurulumu Mağduriyeti

Münir
20 Ağustos 2024 22:42
Talat sonuçtan hiç memnun değil

Talat
22 Nisan 2024 12:46

Remziye
14 Mayıs 16:49
Kırık Gelen Klima Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleriyle Hayal Kırıklığı
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

Fatma
11 Temmuz 2023 11:09
Zeri sonuçtan hiç memnun değil

22 Şubat 14:09
Baymak Kategorileri