Gökhan sonuçtan memnun

Baymak Hidrofor Ve Erdoğan Teknik Balıkesir Servis Ve Garanti Sorunu

01 Temmuz 2024 18:09
Gökhan'ın Teşekkür Mesajı
“Baymak Genel Merkeze ve Şahin asiltürk Beye teşekkür ederim.”

Evimde kullanmak için Baymak Jet 82 m hidrofor aldım. 2 ay boyunca hidrofor sorunsuz çalıştı 12.06.2024 tarihinde hidrofor sürekli olarak çalışmaya başladı, Balıkesir Servisi Erdoğan Teknik firmasını aradığımda klima montaj işlerinin yoğun olduğunu ve en erken 10 gün sonra gelebileceklerini bildirdiler. Konuyu Baymak genel merkezi ile görüşünce ve şikayette bulununca daha çok zorluk çıkarttılar. Ertesi günde hidrofor elektrik motoru yandı, başka bir hidrofor alarak sorunu çözdüm.

Asıl sıkıntım bu noktadan sonra başladı, Erdoğan Teknik firması hidroforu kurarken kurduğuna dair herhangi bir evrak vermeyerek ürünü garanti kapsamına almamış ve bu durumu hidrofor bozulunca Baymak bizimle paylaşıyor. Baymak firması konunun çözümü için birçok kez iletişime geçti ancak Servisine konuyu çözmesi için gerekli talimatı veremedi. Kendilerine sürekli olarak şunu sordum ürüne servis garantisi vermiyorsanız niçin kurulumunu yaptınız dediğimde cevap veremiyorlar. Konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımı bildirdiğimde de elinizde evrak yok hiçbir sonuç çıkmaz diyorlar. Baymak ın servis hizmetleri oldukça kötü servisleri üzerinde herhangi bir yaptırımları bulunmuyor ancak unuttukları servis Baymak adına hareket ederek kendi ürünlerinin kalitesini düşürüyor, bunun farkında değiller. Sürekli olarak görüşeceğiz diyerek oyalıyorlar ve en sonunda yapacak bir şey yok dediler.

02 Temmuz 2024 07:39 (Şikayetten 13 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup, kayıt altına alınarak ilgili birimlerle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Satış Sonrası Hizmetler Müdürlüğü

29 Temmuz 2024 09:59

Ürün Baymak Genel Merkezden Şahin asiltürk'ün talimatı ile evimden Erdoğan Teknik servisi tarafından alınmış Baymak Genel Merkeze gönderilerek Revizyon yapılmış ve tekrar tarafıma gönderilmiştir. Ürün garanti kapsamına alınmıştır. Baymak Genel Merkeze ve Şahin asiltürk Bey'e teşekkür ederim.

29 Temmuz 2024 10:01

Baymak Genel Merkeze ve Şahin asiltürk Beye teşekkür ederim.

Melek

Garantisi bitmemiş oda termostatında problem var bunu erdoğan teknik e 06/11/2024 tarihinde bilgi verildi yetkili teknik servis olarak Balıkesir de bu ciddiyetsiz iş yeri gözüküyor fakat 16/11/2024 biz hala bekliyoruz teknik servisi 10 günden bu yana her gün geleceklerini söylüyorlar yetkili bir muhatap kesinlikle bulamıyorsunuz günde 3-4 kez aranmalarına rağmen. Yapmayın bu işi...

Yeni Cihazda Arıza Üstüne Arıza, Çözüm Beklerken Mağdur Oldum

06 Eylül 11:40
yeni-cihazda-ariza-ustune-ariza-cozum-beklerken-magdur-oldum-1.jpg
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Baymak Hidrofor Garanti Sorunu

Ümit