Armagan sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 13:55

Merhabalar stellantis grup olduğu için ds markalı araçlara Peugeot servisleri bakıyor. Ama bence tam yetki servislerde değil çünkü araçta olan bir şeyi bile araç iş emrine not düşemiyorlar. Benim aracımda aşırı derece yol ve lastik sesi var. 2 kez baykar Peugeot servise götürdüm aracımı ama sonuca varamadık. Tamam sonuç yok ama araçta normalden fazla ses var diye not düşün diyorum öyle bir şey yazamayız teknik ekibimiz normal dedi diyorlar. Ama onay verirseniz kapıları söküp ayar yaparız diyorlar. Demek ki araçta bir sıkıntı var ki bu işlemi ücretsiz garantiden yapacaksın.

Ben insan kulağı ile değil direk cihazla ölçtüğüm ölçümleri sizle paylaşacağım karar sizin ya bu teknik ekip uğraşmak istemiyor ya da ds böyle olmasını istiyor.

Biri dün ds7 hibrit aracımla servisten beni bu ses normal diyerek gönderdiklerinde ölçtüm hava Güneşli ve rüzgarsızdı. (yüksek değerli olan)

Diğeri şu anda kullanmış olduğum 2017 model dizel 3008 aracımdır. Bugün ölçtüm hava yağışlı ve hafiften rüzgar vardı. (düşük olan)

Hava şartları 3008 için daha zorken ve ayrıca dizel iken bu kadar sessiz olabiliyorsa soruyorum size ds7 nin ses seviyesine normal diye ds7 servisin teknik ekibinin ne derece tarafsız olduğuna? Gerçekten duymuyorlarsa da bu işi yapmasınlar.

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

Ekin Oto  Yetkili Servis Pişmanlığı

04 Eylül 2023 16:44

Ekin Oto Servis Sorumlusunun Davranışları Ve Mağduriyetim

10 Ağustos 2023 20:43

11 Ağustos 2023 10:36
Ceyda sonuçtan hiç memnun değil

Bakımı Eksik Ve Arızalı Araç Satışı Sonrası İlgisizlik Mağduriyet Yaşattı

Ceyda
12 Haziran 2025 11:20

Otomobilen Araç Satışından Sonra Sattığı Aracın Arkasında Durmuyor!

15 Şubat 2024 14:36