Bayburt Devlet Hastanesi Plastik Cerrahi Doktoru Şikayeti

27 Haziran 2024 16:12

Plastik cerrahi doktoru A**** Ö*** İstanbul'da burun ameliyatı oldum memlekete geldim ve dikişim çıktı bunun üzerine Bayburt devlet Hastanesi A**** Ö***'e randevu aldım. İstanbul'daki doktorum herhangi plastik cerrahın geçici dikiş atabileceğini söyledi kendisi çok hastası olan nezih bir doktor. Bunun üzerine geldim fakat A**** Ö*** ağır bir üslupla "bunu ben yapamam doktoru kimse ona yaptırsın" dedi. Şikayetçiyim, yapamayacak olabilir fakat bunu güzel bir üslupla belirtebilir. Yazımın dikkate alınmasını talep ediyorum zira konu doktor olmak değil nitelikli doktor olabilmek. Gereğini arz ederim

Aydın
Aydın

Size karşı kullanılan herhangi bir ağır üslup söz konusu değildir. Poliklinik sıranız gelmeden diğer hastaları hiçe sayarak muayene olmaya çalıştığınızı yazmayı unutmuşsunuz bu arada. Dikişin açılması gibi bir durum söz konusu olmadığı gibi müdahale etmeyi gerektirecek herhangi bir bulgu da olmadığı için gerekli açıklama tarafınıza doğru bir şekilde yapılmıştır. Doktorların niteliği sizin istediğinizi yapıp yapmamasına göre değil, tıbbın ve etik ilkelerin gerekleri doğrultusunda davranmaya göre belirlenmektedir. Herhangi bir ameliyat sonucu oluşan komplikasyonun yönetimi ameliyatı yapan doktor tarafından yapılmalıdır tıbben ve etik açıdan doğru olan budur. Zira benden sonra gidip muayene olduğunuz KBB doktoru tarafından da aynı bilgiler size verilmiştir.

Betül sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Randevu Bilgisi Ve Hizmet Eksikliği

13 Şubat 2025 14:41