Bastcase Marka Telefon Kılıfı Şikayeti Hk.

25 Mart 2024 10:592.035

Bastcase firmasından 12.2023 tarihinde Ultra İnce telefon kılıfı siparişi verdim. Üzerinden 40 gün gibi kısa bir süre geçince kılıf gevşedi. İlk baştaki sıkılığı gitti.
Bende firmaya aşağıdaki maili attım fakat dönüş sağlanmadı. Bu markayı kimseye tavsiye etmeyeceğim. Müşteriyle sorun çözme ve ilgi alaka sıfır.

Merhabalar,
Ben sizin online mağazanızdan 25.12.2023 tarihinde "iPhone 15 Pro Max Telefon Kılıfı Ultra İnce/Beyaz" adlı ürününüzü satın alarak sipariş verdim. Ürün 1 hafta içerisinde tarafıma ulaştı.
Ocak ayında ürünü kullanmaya başladım.
Ürün başarılı ve anlatıldığı gibi Ultra ince ve sıkıydı.
Fakat kullanımın üzerinden 40 gün gibi kısa bir süre geçmesine rağmen ürün kendini salmaya başladı.
Artık telefonu tutmamaya başladı diyebilirim.
Hatta sırf kılıfınız yüzünden telefonu yere düşürdüğümde ekran koruyucum bile kırıldı.
Kılıfı satarken "sararmaz", "Ultra ince ve sıkı" özellikleri ile pazarlıyorsunuz.
Tamam ürün sararmadı. Ama kısa bir sürede gevşemeye başladı.
Fotoğraflar, videolar ve faturalar ektedir.
Konu hakkında değerli desteğinizi ve gereğinin yapılmasını rica ederim.

2 Destek

25 Eylül 2023 14:142.257

"Müşteri temsilcileri tarafıma ulaştı, şikayetimi dinlediler ve çözümcül bir yaklaşım sergilediler, bu tutumları için kendilerine çok teşekkür ediyorum, iyi ki varlar"

Bastcase Kılıflarının Uyum Sorunu Ve İletişim Eksikliği

20 Aralık 2024 09:57895

Bastcase iPhone 15 Pro için Ultra ince bir kılıf aldım. İki ay sonra kılıf telefondan çıkmaya başladı. Bir şans daha ver...

29 Haziran 2024 11:561.284

Bastcase firmasından 2 tane iPhone 15 Pro max için Ultra ince kılıf aldım. 2 kılıf da yaklaşık iki ay içerisinde esnedi ...

Bastcase Ürününün Arkasında Durmuyor

Bast Ürünü İade Etmek İstediğimde Mesajlarıma Bakmadılar!

26 Temmuz 2023 15:051.568

18 Temmuz 2023 tarihinde satın almış olduğum iPhone 14 Pro Max Magsafe Stark kılıfımı taktığımda içine toz dolduğunu ve ...

Bast Ürünü İade Etmek İstediğimde Mesajlarıma Bakmadılar!