Yanlış Uygulanan İğne Ve Başarısız Dolgu Deneyimi

Tuğçe
12 Kasım 2024 09:473.851

Eryaman Başkent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'ne 7 ay önce kuafaj dolgu işlemi için gittim. İşlem başlamadan önce dişimin yeterince uyuşmadığını hissettiğimi söyledim ki bu belki de o anki paniğimden dolayıydı. Bunun güzelce denenip ikinci iğnenin ona göre yapılması daha doğru olacaktı. Maalesef ikinci iğneden sonra sağ tarafım resmen felçli gibi oldu. Gözümü açıp kapatamıyordum bile ve bu uyuşukluk neredeyse 5 saat devam etti. Dolgu sonrasında dişimde hassasiyet başladı. Bu hassasiyet bir süre sonra ağrıya döndü. Tekrar muayene olmaya gittiğimde dolgunun sinirlere çok yakın olduğunu ve kanal tedavisi yapılması gerektiğini söylediler. Ancak önceki dolgu tecrübem benim için iyi geçmediği için başka bir doktora gittim ve bu şikayetlerimi ona anlattığımda iğnenin böylesine ağır etkilerinin olmaması gerektiğini, muhtemelen iğnenin yanlış yere yanlış şekilde yapıldığını ve dolgunun iyi yapılmadığı için kanal tedavisi gerektiğini söyledi. Maalesef Eryaman Başkent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi benim için kötü bir tecrübeden başka bir şey olmadı.

Menekşe Feyzioğlu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Yüzünden 10 Gündür Ağrıdan Duramıyorum

Hafız
11 Haziran 2025 14:12579

Mayıs 19'da diş dolgusu yaptırdım. İşleme başlamadan uzaktan geliyorum kalıcı bir çözüm yapar mısınız dolgu ise dolgu ka...

Marka Ağız Ve Diş Sağlığı Geçmek Bilmeyen Ağrılar

Ömer
14 Ağustos 2023 15:119.810

"Müdüre Meltem hanıma teşekkür ediyorum alakası ve şikayetimin giderilmesi noktasındaki hassasiyeti için. Kanal tedavilerimin hepsini tekrardan yapan İlçi Berk hocama teşekkür ediyorum kanal tedavi öyle yapılmaz böyle yapılırı gösterdiği için. Kendisi alanında gerçekten uzman. Şimdilik ağrılarım geçti çok şükür. İşine saygı duyan ticariden çok insani yaklaşan herkese tekrar teşekkür ederim. Doktorunuzu iyi seçin. Baktınız size sürekli bir şey çıkarıyor ek masraf yüklemeye çalışıyor uzun sürmesi gereken bir işi 5 dakika da yapıp bitti diyorsa bir daha o doktora muayene olmayın derim. Saygılarımla"