Sercan sonuçtan çok memnun Şikayetvar’daki içerikler kullanıcı deneyimlerine dayanır; puanlar reklam/tavsiye veya onay değildir.

Başarı Bet Para Çekme Sorunu

Başarı Bet Para Çekme Sorunu
08 Nisan 2024 20:19
Sercan'ın Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler”

Başarı Bet'te 11 bin çekim talebim bulunmaktadır. 2 günde 40-50 bin yatırmama rağmen, 11 bin çekim yapmak istediğimde site paranın 5 gün içinde yatacağını söylüyor. Hiçbir sitede böyle bir durumla karşılaşmadım. Sadece Başarı Bet bu şekilde davranıyor. Bayram öncesinde herkese para gerekiyor. Biz size para yatırırken anında alıyorsunuz. Yetkililerden en acil şekilde kazandığım hakkımın tarafıma yatırılmasını talep ediyorum.

09 Nisan 2024 10:48 (Şikayetten 14 saat sonra)
09 Nisan 2024 13:02

Başarı bet temsilcileri bu böyle olmaz tüm sitelerde Mak süre 1 gün içinde yatırılıyor yeniden oyun oynama isteği bile kalmıyor bu şekilde çünkü parama ne olacak diye düşünüyor insanlar lütfen bu sisteminize düzeltme getirin sürekli bu şekilde şikayet almaya devam edersiniz ve müşteriniz kalmaz yakında

09 Nisan 2024 15:59

Hesabıma param yattı teşekkürler şikayet var

09 Nisan 2024 16:04

Şu ana kadar para çekme talebinizin işlendiğini görüyoruz. ❤️ Eğer sorununuzu çözdüysek, lütfen şikayeti kapatın ve olumlu bir puan bırakın. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

09 Nisan 2024 16:22

Teşekkürler

Caner
Caner

İncelemeyi nasıl geçtin abi yardım et ne olur

Deniz
Deniz
Şikayeti Çözüldü

Para çekebildiniz mi ve hesabınızda inceleme oldu mu

Azra sonuçtan hiç memnun değil

13 Nisan 2024 11:54

Başarı Bet Param Yatmadı