Başarı Bet Ödeme Yapmıyor

Başarı Bet Ödeme Yapmıyor
12 Nisan 2024 04:50

Merhaba, para çekme işlemi gerçekleştirdim ancak hâlâ hesaba geçmemiş. Başarıbet 5 gündür oyalıyor, para talebinde bulundum fakat sorunum çözülmedi. Güvenim sarsıldı ve bir an önce sorunumun çözülmesini umuyorum. Başkalarının da bu deneyimi yaşamasını istemem.

12 Nisan 2024 04:40

Başarıbet parayı yatırırken sorun yok para çekim talebi oluşturdum ve oyalayıp duruyor bir an önce çözümlenmesinş temenş ediyorum ve kimsenin başarıbet de oynamasını da tavsiye etmiyorum ödeme yapmıyor lar hep aynı cevap bekleyin 20 tane canlı destekle görüştüm sorunu çözmedi şikayetçiyim

12 Nisan 2024 11:49 (Şikayetten 6 saat sonra)
15 Nisan 2024 12:06

Ne yapmaya çalışıyorsunuz çözmedim 40 sefer belge gönderdim daha yenisi diyorsunuz me saçma bir uygulama

15 Nisan 2024 16:10
15 Nisan 2024 18:29

Kimlikle banka kartınımı yanağımamı çenemin alt kısmınamı ttutmam gerek

16 Nisan 2024 18:48

Yazıklar olsun 7 gün oldu 3 gündür belge belge bu ne ya sorun çözmüyor sorun çıkarıyorsunuz

24 Nisan 2024 12:54

Merhaba! Şu ana kadar para çekme talebinizin işlendiğini görüyoruz. Size her zaman yardımcı olmaktan mutluluk duyarız! İyi günler dileriz! Saygılarımızla, BaşarıBet

Yorumlar (9)

Mert

Paranız yattı mı merak ediyorum bende bekliyorum çünkü :(

Mert

Onaylandığınız zamanda sizleri 5gün daha bekleyicekler çekim talebi onay aldıktan sonra işleme girer diyecekler o verdikleri süre bitince de ben gibi güvenlik sebebiyle hesabınız kontrol ediliyor diyecekler bu sefer yine bekleyeceksiniz bana saat verdiler o saat doldu yatmadı bir umut bekliyorum çünkü yatar diye umdum bunlara güvendim Yıldırım bakiyemizi eritmemizi istiyorlar bence başka bir şey değil her gün yazıyorum ben ama hep bir erteleme siz daha ilk aşamadasınız Allah sabır versin paramı alsam dahada bulaşmam bunlara

Sultan

4 gündür belge gönderiyorum yenisi gönderiyorum yenisi banada verdikleri süre doldu da geçiyor halen belge kimlik ön arka kartın ön arka kimliği elime alıp yüzümde çekiyorum daha olmadı deyip belge istiyorlar galeri belgeyle doldu

Mert

Yatmadı benim her şey tamam şimdi de güvenlik nedeniyle hesap hareketlerini izleyeceklermiş ona göre yatacakmış verdikleri süre doldu sayelerinde doğal gazım kesildi öderler dedim yine bir sürece girdim bekliyorum her gün

Sultan

Ne yaptınız paranız yatımı mert bey

Sultan

Daha yine mesaj atmışlar belge gönderin diye ne yapmaya çalışıyorlar anlam veremedim

Uzatıyorlar 10 sefer belge gönderdim daha yenisi deyip duruyor

Mert

Son tarih ne zaman ne kadar süre kaldı yatması için

Yok halen beklemede

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

BaşarıBet Para Transferi Gecikmesi Ve İletişim Sorunu

03 Aralık 2023 22:02
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
14 Ekim 2024 18:13