Başaran Mobilya Tarafından Mağdur Edildim!

11 Temmuz 2024 23:10

İnsanın hevesini kursağında bırakıyorlar gerçekten.
1- Sipariş ettiğim ürün zamanında gelmedi.
2- 'Tamam, geç kalabilir sorun yok ne zaman gelir, aşağı yukarı, belli mi? ' sorumuza azarla karşılık verdiler.
3-Bugün yarın diye diye bayağı süre beklettiler.
4-Teslimat gerçekleştiğinde sipariş ettiğim masa ve sandalye ile gelen masa ve sandalye aynı özellikte değildi, keyiflerine göre iş yapmışlar.
5-iade talebimi kabul etmemek için bezdirdiler. Hem deniyor ki 'ben bunu dükkana koysam zaten şu fiyata satarım', 'tamam buyurun koyun o zaman' dediğimde, 'bu masa size göre yapıldı, kime satacağım ben bunu' deniyor.
6-saçma sapan bir çözüm - bezmedim, masa iade alındı, fakat sandalyeleri iade almadılar, değişim yaptılar, bench içinse ne iade ne değişim kabul edilmedi.
7-Uzun bir süre de sandalye değişimi için bekledim.
8-gelen sandalye eskisinden daha kötü oldu (sırt kısmı daha dar ve alçak, üstelik kumaşta renk değişikliği yapmışlar) (bench eski sandalyelerin kumaşından, yeni sandalyeler yeni kumaştan, renk olarak farklı)
9-bu tarz insanlarla daha fazla uğraşamayacağım için gelen sandalyeye de 'kalsın artık uğraşamayacağım' dedim.
10-evde masa yok, 4 sandalye 1 bench (oturma kısımlarının renkleri farklı), bakıp bakıp sinir oluyorum

Zehra sonucu yetersiz buldu

18 Ekim 2023 11:57